24.2.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Πέφτει η αυλαία στο μήτιγκ γυμναστικής

Στο κλειστό της Τέντας, την Κυριακή, ολοκληρώνεται το διεθνές μήτιγκ ρυθμικής γυμναστικής.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 6μμ.
Τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην ομάδα του ανσάμπλ  που δίνει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της. Η Ιρίνα Ιλίεβα ομοσπονδιακή προπονήτρια σε δηλώσεις της σημειώνει:
«Έχουμε μία καινούργια ομάδα, που δουλεύει μαζί στις προπονήσεις εδώ και αρκετό διάστημα και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα και από την πρόοδο των κοριτσιών. Βρισκόμαστε σε προαγωνιστική περίοδο, αλλά προχωράμε καλά και πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάσουμε στους κριτές και στο κοινό τα προγράμματά μας».
Και συμπληρώνει:
«Έχουμε αλλάξει τις χορογραφίες και τη μουσική στα δύο προγράμματά μας. Κυρίως, όμως, έχουμε βάλει πολύ υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Φέτος έγιναν κάποιες αλλαγές στον Κώδικα Βαθμολογίας της FIG και θεώρησα ότι έπρεπε να ανεβάσουμε το επίπεδο δυσκολίας και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, παρότι τα παιδιά ζορίζονται. Πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουν. Δουλεύουμε καθημερινά, με στόχο να παρουσιάσουμε κάτι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό από πέρσι».
Η Ιρίνα Ιλίεβα (προπονήτρια ) και η συνεργάτιδά της Εύα Χριστοδούλου (αθλήτρια με μεγάλες διακρίσεις μέχρι πριν λίγα χρόνια), έχουν ως στόχο να δείξουν την άνοδο της ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου). Όμως το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής (10-16 Σεπτεμβρίου) στην Σόφια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου