15.1.18

Εντάχθηκε και επισήμως στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η Μεγαλοοικονόμου - Ανακοινώθηκε στη Βουλή

Την ανακοίνωση έκανε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Εντάχθηκε και επισήμως στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη, η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Την ανακοίνωση έκανε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέγνωσε αρχικά την επιστολή της βουλευτή Β' Πειραιά, στην οποία εκφράζει τη βούλησή της να προσχωρήσει ως συνεργαζόμενη στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ .
Στη συνέχεια διάβασε την επιστολή του Πρωθυπουργού και προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, που αναφέρει "ότι από τούδε και στο εξής η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εντάσσεται στην Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής".
Η βουλευτής νωρίτερα σε δήλωσή της στο ΑΠΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανέλαβε όταν η ελληνική οικονομία και κοινωνία αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είχε ευθύνες γι αυτό, ούτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα τελευταία 40 χρόνια.
Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν θαύματα ούτε περιμέναμε να γίνουν, όμως η εικόνα της χώρας αρχίζει να αλλάζει. Αυτό φαίνεται από την θετική αντίδραση των αγορών, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε τα επιτόκια να έχουν φθάσει στα επίπεδα του 2006, πριν δηλαδή να μπούμε στην κρίση, διεθνώς αναγνωρίζεται ότι η χώρα είναι σταθερή και μπορούν να γίνουν επενδύσεις, και όλοι όσοι ήταν πριν εναντίον μας τώρα είναι υπέρ μας. Επέλεξα λοιπόν να συστρατευτώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου