11.1.18

Ρομπότ-στριπτιζέζ σε κλαμπ του Λας Βέγκας

Η ιδέα ήταν να προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες πελάτες! 

Ρομπότ, ρομπότ παντού! 

Την εβδομάδα του Consumer Electronic Show στο Λας Βέγκας, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Sapphire Las Vegas είχαν τη φαεινή ιδέα να φέρουν αεροπορικώς από το Λονδίνο ρομπότ-στριπτιζέζ οι οποίες περιστρέφονταν γύρω από μεταλλικούς στύλους, κατά πώς συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, «χορεύοντας» υπό τη μουσική του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Λευκά ρομπότ, με κάμερες αντί για κεφάλια.
Η ιδέα ήταν να προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες πελάτες! «Η πλειονότητα αυτών των νυχτερινών κέντρων δεν προσελκύει κόσμο μέσω του Consumer Electronic Show» εξήγησε ο Πίτερ Φέινστιν του Sapphire Las Vegas. «Προσφέρουμε μια διαφορετική έξοδο. Αν είστε έξι άτομα από μια εταιρεία, δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες, μπορείτε να έλθετε εδώ και να διασκεδάσετε και να δείτε τα ρομπότ και να μην αισθανθείτε ότι είστε σε ένα στριπτιζάδικο» συνέχισε.
Τελικά, και οι 80 πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν άντρες. Οι περισσότεροι ήταν στην πόλη για το Consumer Electronic Show, είχαν αποφασίσει να τσεκάρουν τα κανονικά στριπτιζάδικα και «σκόνταψαν» πάνω στο στριπτίζ των ρομπότ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου