11.12.17

ΦΩΤΟ - Μεγαλειώδης πρεμιέρα για τον Χρήστο Χολίδη στο Posidonio με την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τον Γιάννη Καψάλη !

Οι διάσημες παρουσίες !
Μεγαλειώδης ήταν η πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη στο κατάμεστο Posidonio με την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τον Γιάννη Καψάλη.
Ο Χρήστος Χολίδης στην καλύτερή του καλλιτεχνική φάση ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του: « έλεγα», «κάνω πρεμιέρα απόψε», «κακομαθημένο» κ.α. μαζί με τις πιο καινούριες του «εγώ για σένα», « ποιος σε κρατάει» με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν παρέα του και να τον επευφημούν.
Ανανεωμένη και πάντα εντυπωσιακή η Πωλίνα Χριστοδούλου εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κοινού για τις ερμηνείες της με τα νέα της τραγούδια «δικηγόρος», «μια νύχτα στην Αθήνα» να δημιουργούν  αίσθηση.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι στα ύψη ενώ τα τραγούδια του «φταίω εγώ», «κλείνω» έχουν αγαπηθεί.
Guest ο μοναδικός στο είδος του, Γιάννης Καψάλης έχοντας στο πλευρό του, τον
αριστοτέχνη στο κλαρίνο, Μάκη Τσίκο. Ο Γιάννης Καψάλης ερμηνεύει τα τραγούδια του, που όλοι έχουν αγαπήσει: «το μαντήλι», «το ραβασάκι», «τα καγκέλια», «μια μελαχροινή» και το νέο του «τί, τί, τί να κάνω;» βάζοντας τη δική του σφραγίδα στο πρόγραμμα.
Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ταλαντούχοι: Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, Γιάννης Αλεξόπουλος, Χρύσα Μπανδέλη, Βασίλης Άνης.
Στην μεγαλοπρεπή πρεμιέρα δεν απουσίαζαν τα διάσημα πρόσωπα. Παρούσα
ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια και επιστήθια φίλη του Χρήστου Χολίδη, Μαρία Μπεκατώρου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο Χολίδης μάλιστα όταν την καλωσόρισε δια μικροφώνου είπε πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι η τρίτη αδελφή του!
 Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο Κώστας Μαρτάκης, οι ηθοποιoί Τόνυ Δημητρίου, Βίκυ Κάβουρα με την παρέα τους, ο στιχουργός  πολλών και
μεγάλων επιτυχιών, Ηλίας Φιλίππου με την σύζυγό του.
Η Μαρία Μπεκτώρου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Τόνυ Δημητρίου επισκέφθηκαν τον Χρήστο Χολίδη στο καμαρίνι του όπου του έδωσαν  προσωπικά τα συγχαρητήριά τους.  
Ενθουσιώδης ήταν και η επόμενη βραδιά στο Posidonio.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι ξεχωριστές.


POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035 
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου