11.12.17

ΜΕΣΣΗΝΗ - ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το δέντρο της αγάπης είναι το ανθρώπινο κάλεσμα που απευθύνει ο Δήμος Μεσσήνης προκειμένου, όλων των ηλικιών δημότες μας, να συρρεύσουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης στις 16-12-2017 και ώρα 18:00 για να στολίσουμε ένα ξεχωριστό Δέντρο αγάπης, ένα αειθαλές δέντρο που οι ρίζες του βρίσκονται στις καρδιές μας και θα δώσει χαρά και θέρμη στους συνανθρώπους μας.
          Στόχος  είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα  δώρα για κάποιους που δε συνάντησαν τις δικές μας αυτονόητες δυνατότητες κι επιλογές. Αυτή η μικρή συνεισφορά μας αντιπροσωπεύει τη συμμετοχή μας σε μια μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια. Ο συμβολισμός της δράσης είναι μεγάλος και η πρωτοβουλία συνδέεται μοναδικά με το πνεύμα και τα ήθη των Χριστουγέννων.
Ένα παιχνίδι που σ’ ενθουσίασε, ένα βιβλίο που σε ταξίδεψε, ένα ρούχο που αγάπησες και δεν σου κάνει πια, αλλά και πολλά άλλα   που μπορούν  να προσφέρουν χαμόγελα. Τύλιξέ το, γράψε μια κάρτα με πραγματικές ευχές.
Με την ελπίδα πως η πρωτοβουλία θα καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλων όσων πιστεύουν στους κοινωνικούς σκοπούς και τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου