31.12.17

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ; Το αποκορύφωμα της γραφειοκρατίας - Καλούν 93χρονη τυφλή και κατάκοιτη να δηλώσει ότι... δεν ξαναπαντρεύτηκε!

 ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!

Απίστευτες καταστάσεις γύρω από τις συντάξεις στον ΕΦΚΑ, πρώην ΙΚΑ, στο Ηράκλειο Κρήτης , με την αγανάκτηση να χτυπά "κόκκινο", σε περίπτωση τυφλής γυναίκας η οποία κλήθηκε να κάνει δήλωση ότι δεν ξαναπαντρεύτηκε!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του neakriti.gr οι δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν:

«η γυναίκα είναι 93 χρονών, τυφλή και της έκοψαν το 30% της σύνταξης γιατί δεν ήρθε να κάνει δήλωση ότι δεν ξαναπαντρεύτηκε και ότι δεν δουλεύει!
Και μας ταλαιπωρούν τώρα για να φέρω υπάλληλο από το ΚΕΠ να υπογράψει στο σπίτι -που είναι κατάκοιτη η γυναίκα και δεν μπορούμε να τη φέρουμε εδώ- και είναι η τρίτη φορά που έρχομαι».
   
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι εκκρεμείς υποθέσεις απονομής συντάξεων στο τέως ΙΚΑ Ηρακλείου μειώθηκαν κατά 50% το τελευταίο 8μηνο, όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ανατολικής Κρήτης.  Συγκεκριμένα από 11.000 φακέλους, ο όγκος δουλειάς έπεσε στους 5.000 φακέλους.

Μάλιστα το τελευταίο τρίμηνο, χιλιάδες εκκρεμείς φάκελοι για την απονομή συντάξεων των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου αποστέλλονται για διεκπεραίωση σε άλλα υποκαταστήματα όπως σε Τρίκαλα, Σέρρες και όχι μόνο, με στόχο τη δραστική μείωση του χρόνου αναμονής.

Επιφυλακτικοί ωστόσο είναι οι ασφαλισμένοι, με τα δράματα να είναι σχεδόν καθημερινά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου