16.11.17

Προχωράει η εξαγορά του Epsilon από τον Σαββίδη - Ποιος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του σταθμού

Έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη και του Φίλιππου Βρυώνη οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon στην εταιρεία συμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία.
Ο κ. Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασιας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte.
Με αυτον τον τρόπο σηματοδοτείται και επισημως η έναρξη του τελικού σταδιου οριστικοποιησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας του δεύτερου ελέγχου για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.
Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.
Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισημως και συναινετικα πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολυπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager Ed Hall.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου