17.11.17

ΦΩΤΟ - Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού Νέο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γιώργος Γκούμας: «Βασικός στόχος της προσπάθειας μας είναι να μπορέσει ο Μεσσήνιος συνάδελφος μας να πιστέψει στον θεσμό και να συμμετέχει. Ο συνδυασμός μας βάζει τη Μεσσηνία σε πρώτο πλάνο»
Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού Νέο Επιμελητήριο Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Horizon Blu στην Καλαμάτα εν’ όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 7,8,9 και Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Γκούμας στην ομιλία του προς τους συναδέλφους του τόνισε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει ο ίδιος είναι θετικά και ο εμπορικός κόσμος, οι επαγγελματίες του Νομού πιστεύουν ότι το Νέο Επιμελητήριο είναι ο συνδυασμός που άμεσα προσεγγίζει τα προβλήματα του μέσου επαγγελματία καθώς και το όραμα και τα σχέδια που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας.
Ο κ. Γκούμας στην ομιλία του τόνισε ότι: «Είμαστε αυτοί που στην επικοινωνία με τον κόσμο πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, να προτείνουμε λύσεις στην καθημερινότητα και τα προβλήματα που έχει ο κάθε συνάδελφος. Αυτό γίνεται γιατί όλοι οι υποψήφιοι είστε μάχιμοι και γνωστοί στην αγορά και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι θα είστε εκεί κοντά τους και την επόμενη ημέρα.
Η εμπειρία, η γνώση και το όραμα που έχουμε όλοι για τον θεσμό είναι τα βασικά κριτήρια και η κύρια διαφορά μας με τους αντιπάλους μας.
Επιθυμία όλων μας στο Νέο Επιμελητήριο είναι να διατηρηθεί το ύφος και η σωστή συμπεριφορά όλων των υποψηφίων μας σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, πράγμα που κάνετε όλοι μέχρι σήμερα.
Στις προκλήσεις και στην παραπληροφόρηση θα απαντάτε πάντα με επιχειρήματα, με ρεαλιστικές προτάσεις.
Ο επαγγελματικός κόσμος της Μεσσηνίας ξέρει την αλήθεια, γνωρίζει και κρίνει.Δεν παρασύρεται απόεξωθεσμικούς  επαγγελματίες και άλλους παράγοντες, εκφραστές προσωπικών συμφερόντων.
Συγκρουόμαστε με το κατεστημένο των πολλών ετών, επαναφέρουμε την
διαφάνεια στον θεσμό και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μας χρειάζονται ο τόπος και οι συνάδελφοι μας.
Η Μεσσηνία αναπτύσσεται ραγδαία και χρειάζεται ένα Επιμελητήριο σύγχρονο, ισχυρό να συμμετέχει και όχι απλά να παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις.
Οι παθογένειες και οι ξεπερασμένες αντιλήψεις της προηγούμενης διοίκησης των 20 και πλέον ετών πρέπει να ξεχαστούν.
Πρέπει να προχωρήσουμε με έντιμο και ειλικρινή τρόπο να φέρουμε τον θεσμό εκεί που του αξίζει.
Πλησιάστε τον οποιοδήποτε επαγγελματία από κοντά, ενημερώστε τον για το πρόγραμμα  μας , τις σκέψεις και τις ιδέες μας αλλά την δυνατότητα που έχει ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ένα Επιμελητήριο ενεργό.
Να είστε σίγουροι ότι θα σας πιστέψουν όπως και εγώ πιστεύω σε εσάς γιατί σας γνωρίζω χρόνια για τον αγώνα και την διαρκή προσφορά σας στην τοπική οικονομία.
Αισθάνομαι υπερήφανος για την συγκρότηση ενός τέτοιου ποιοτικού ψηφοδελτίου, σας έχω εμπιστοσύνη, με τιμάτε και να είστε σίγουροι ότι θα φανώ αντάξιος της δικής σας εμπιστοσύνης όταν θα έρθει η στιγμή της νίκης του συνδυασμού μας.
Συνεχίστε τον όμορφο αγώνα μας και να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά θα επικρατήσει η δική μας πρόταση και μαζί με τους επαγγελματίες θα δημιουργήσουμε το Επιμελητήριο που ονειρευόμαστε.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου