18.10.17

Θρίλερ στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Βρέθηκε νεκρή 35 χρονη γυναίκα μαχαιρωμένη !

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά απο τον εντοπισμό γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και βρέθηκε μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.
Η γυναίκα που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του antenanews, είναι ηλικίας περίπου 30 χρόνων, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, να φέρει τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο.
Η σορός της εντοπίστηκε μέσα στον χώρο του Κοιμητηρίου κι αμέσως εκλήθη η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα είχε πεθάνει.
Στον χώρο του Β΄ Νεκροταφείου έσπευσε και ιατροδικαστής, για την αυτοψία, απο την οποία, μαζί και με την νεκροψία- νεκροτομή, οι αστυνομικοί ελπίζουν να προκύψουν στοιχεία για τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία που εχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, η γυναίκα χτυπήθηκε σε άλλο σημείο του Κοιμητηρίου και μεταφέρθηκε ή περπάτησε ως το σημείο που βρέθηκε νεκρή ή το έγκλημα τελέστηκε σε άλλη περιοχή και ο δράστης ή οι δράστες την μετέφεραν στον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου