18.10.17

3η ΦΟΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΠΥΛΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γραφειοκρατία η οποία όμως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά 2 φορές απορρίφθηκε για..ηθικούς λόγους στο Δ.Σ. Τριφυλίας παρά το γεγονός ότι σύμβουλοι είχαν ψηφίσει υπέρ, αντιμετωπίζει επιχειρηματίας που ζήτησε να εκδοθεί άδεια για Οίκο ανοχής στην περιοχή.
Αυτή την φορά συγκεντρώθηκαν τα δικαιολογητικά που αφορούν το Δήμο Τριφυλίας ώστε να συζητηθεί για τρίτη φορά η έκδοση της άδειας με βάση τους όρους που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Η άδεια αυτή την αφορά την λειτουργία του οίκου...στην ορεινή ζώνη του Δήμου και πιο συγκεκριμένα στο Ραυτόπουλο της Δημοτικής κοινότητας Τριπύλης.. Τις προηγούμενες 2 φορές που είχε κατατεθεί ανάλογο αίτημα, την πρώτη φορά αφορούσε περιοχή πριν την είσοδο των Φιλιατρών, η δεύτερη την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας και τώρα μάλλον...πήραν τα βουνά αφού η επιχειρηματίας αποφάσισε να διαπιστώσει αν δικαιωθεί το αίτημα που θεωρείται νομότυπο. 
Οπότε αναμένουμε την έκβαση της υπόθεσης γιατί θα ανασύρουμε από την μηχανή του χρόνου της τοπικής ιστορίας, πριν δεκαετίες που και πως λειτουργούσαν ανάλογα σπίτια στην περιοχή. 
Να μην αναφέρουμε και μια παλιότερη δημοσκόπηση που είχε συμβεί το 2002.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
                             
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα αιμοδοσίας και ενημέρωσης από το Δήμο Τριφυλίας σε Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος που λειτουργεί με βάση την εθελοντική παρουσία των δημοτών η οποία ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων με τη συμμετοχή αρκετών πολιτών. Αιμοδοσίες πραγματοποιήθηκαν επίσης στα Φιλιατρά και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, παράλληλα με ενημερωτικές ομιλίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τόσο στις έδρες των Δήμων, στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που στεγάζει και το τμήμα Νοσηλευτικής, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου