19.9.17

Βαρύ το πένθος για τη 33 χρονη μητέρα που ξεψύχησε στο σχολείο των παιδιών της

Το χαμόγελο της 33χρονης Μαρίας Γεωργιάδη “έσβησε” για πάντα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε νωρίς το πρωί έξω από το σχολείο των παιδιών της τη στιγμή που οι μαθητές έμπαιναν στις τάξεις τους μετά την πρωινή προσευχή.
Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό τέλος μιας νέας γυναίκας, ενώ θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.
To χρονικό του θανάτου της 33χρονης μητέρας
Η 33χρονη είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά της στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά και όπως συνήθιζε περίμενε να ολοκληρωθεί η πρωινή προσευχή μαζί με άλλους γονείς που έκαναν το ίδιο. Λίγο νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί πως δεν ένιωθε καλά, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ξαφνικά, η νεαρή μητέρα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Στο σχολείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

cretapost

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου