20.9.17

Ανείπωτος θρήνος από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Τρεις νεκροί, χαροπαλεύει η 18χρονη

Νέο τροχαίο δυστύχημα έχει συγκλονίσει την χώρα όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένα 18χρονο κορίτσι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.
Το  δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, όπου μεταξύ των νεκρών είναι ένας πατέρας με τον γιο του και ένας ακόμα 22χρονος νεαρός.
Ο 22χρονος Αντώνης, με συνοδηγό τη φίλη του, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, πορεύονταν -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- μαζί με μια άλλη μηχανή, στην οποία επέβαιναν ένας 51χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του.


Τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος από τη Γερμανία τους έφραξε το δρόμο με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να βρουν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, ενώ ο 22χρονος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Η 18χρονη διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν μετά το τροχαίο ήταν συγκλονιστικές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, σταθμοί της Τροχαίας και αρκετοί αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή.
Η κατάσταση της 18χρονης
Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο. «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.
Στο φως λεπτομέρειες για το πώς έγινε το κακό…
Σύμφωνα με το Livenews, ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου, που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο, πήρε λάθος οδηγίες από το GPS και όταν το διαπίστωσε, προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση, «παίρνοντας» μαζί του τις δύο μηχανές.
Στη μία ήταν ο 55χρονος με τον 28χρονο γιο του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, πήγαιναν για το μεροκάματο. Στην άλλη μηχανή, ήταν ο 22χρονος που επίσης έχασε τη ζωή του, μαζί με την 18χρονη φίλη του που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 67χρονο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά. Οι μηχανές «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στη μια μηχανή.
Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Ο Γερμανός φαίνεται πως αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου