21.8.17

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ! 44 χρόνια μετά καταγγέλλει το βιασμό της από τον Πολάνσκι.


polanski

Θύμα βιασμού από τον γνωστό σκηνοθέτη Ρομαν Πολάνσκι υποστηρίζει οτι  έπεσε μια  60χρονη από την Καλιφόρνια.Όχι, πρόσφατα… Αλλα όταν ήταν  16 χρονών, το 1973!
 Η Ρόμπιν, σφράγισε τα χείλη της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε δεν έδωσε και περισσότερες πληροφορίες. Είπε:«Ο λόγος που το κράτησα μέχρι τώρα μέσα μου ήταν γιατί δεν ήθελα ο πατέρας μου να κάνει κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.Την επόμενη μέρα, αφού έγινε,  το συμβάν, το είπα σε μια φίλη μου, ότι ο κύριος Πολάνσκι το έκανε αυτό», είπε η Ρόμπιν την Τρίτη.
Η έκδοση του σκηνοθέτη στις ΗΠΑ, αποτέλεσε την αφορμή των αποκαλύψεων της  60χρονης αν και όπως αναφέρει η δικηγόρος της το αδίκημα έχει μεν παραγραφεί , άλλα η  παθούσα μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας μελλοντικά σε ενδεχόμενη δίκη  που εκκρεμεί σε βάρος του 84χρονου σκηνοθέτη με το ίδιο περιεχόμενο.
Ο Πολάνσκι είχε καταδικαστεί για το βιασμό μιας 13χρονης, κοπέλας  το 1977,  και έχει εκτίσει την ποινή του.  Τον σκηνοθέτη είχε καταγγείλει για βιασμό το 2010 και η βρετανίδα ηθοποιός Σάρλοτ Λιούις, η οποία  υποστήριξε πως  την είχε βιάσει όταν ήταν 16 ετών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου