3.8.17

Έτοιμοι για το 3 στα 3!

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ρίχνονται την Πέμπτη στη μάχη για την πρόκριση στα play off του Εuropa League. 

Mεγάλη μέρα αποτελεί η Πέμπτη για τους τρεις εκπροσώπους μας στο Europa League. Θεωρητικά, το πιο εύκολο έργο το έχει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Καμπάλα με το 1-0 υπέρ του στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το προβάδισμα με το 1-1 στην έδρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ενώ ο Πανιώνιος θα πρέπει να ιδρώσει πολύ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο Ισραήλ. Εκτός από τα τρία αυτά ζευγάρια, άλλες 24 αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα των επαναληπτικών της τρίτης προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, με τις άλλες δύο εκπροσώπους της Κύπρου (Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας) να δίνουν τις δικές τους μάχες.
Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!
Ξεκινάμε με τη μάχη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Καμπάλα. Οι πράσινοι κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο πρώτο ματς της Λεωφόρου και να φτάσουν τελικά στη νίκη με σκορ 1-0. Η έκταση της νίκης θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, αν οι παίκτες του "τριφυλλιού" ήταν πιο εύστοχοι στην τελικοί προσπάθεια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει την καλή δουλειά και με το περιορισμένο ρόστερ που διαθέτει μέχρι στιγμής δείχνει ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο λειτουργεί άψογα αμυντικά (για τη δεδομένη χρονική περίοδο), ενώ δημιουργεί και αρκετές προϋποθέσεις για γκολ. Αν ο αθηναϊκός σύλλογος ενισχυθεί με παίκτη τύπου "Μπεργκ" ή παραπλήσιας ποιότητας, τότε θα έχει αρκετό μέλλον μέσα στη σεζόν παρά τις αντιξοότητες του καλοκαιριού.
Περνάμε στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στα play off απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ο "δικέφαλος του Βορρά" στο πρώτο ματς αν και κράτησε καλά στο πρώτο μέρος (0-0), στο δεύτερο αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο σκορ στο 49'. Η ομάδα του Στανόγεβιτς, όμως, από εκεί πέρα ανασυντάχθηκε και σοβαρεύτηκε και ύστερα από 10 λεπτά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Πέδρο Ενρίκε. Το γκολ αυτό ίσως αποδειχτεί πολύ σημαντικό στην προσπάθεια για πρόκριση, αφού δίνει τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να παίξουν ακόμα και για το 0-0. Λογικά, όλα εξαρτώνται από την ελληνική ομάδα.
Την πιο δύσκολη αποστολή από τους τρεις, όπως προείπαμε, την έχει ο Πανιώνιος. Ο "ιστορικός" αν και στάθηκε πολύ καλά μέσα στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ δέχτηκε και το γκολ στην αρχή της επανάληψης με το οποίο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επικράτηση με 1-0. Όλη η "πλατεία", λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί στο πόδι για τη μάχη της αγαπημένης της ομάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ισραηλινοί δε θα περάσουν ένα εύκολο βράδυ.
Στα υπόλοιπα ματς έχουμε, επίσης, την προσπάθεια των άλλων δύο κυπριακών εκπροσώπων για πρόκριση στα play off του Europa League. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Λάρνακας πάει στην έδρα της Ντινάμο Μινσκ να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου ματς, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από την Αμπερντίν στη Σκωτία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου