6.7.17

Online κράτηση ... ξαπλώστρας απευθείας από το κινητό !

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από μία… απίστευτη ταλαιπωρία καλοκαιρινών διακοπών στα Χανιά 

Ένα νέο «όπλο» έχουν στην διάθεσή τους για τη μάχη της παραλίας οι λουόμενοι...
Πρόκειται για την ελληνική εφαρμογή Plazz, με την οποία, δεν χρειάζεται ούτε να χάνει κανείς τον ύπνο του ούτε να πηγαίνει από τα ξημερώματα για να βρει ξαπλώστρα
Φέτος το καλοκαίρι, η βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας Plazz, επέστρεψε με ακόμα περισσότερες παραλίες, προσφέροντας πρόσβαση σε πάνω από 3.000 διαθέσιμες ξαπλώστρες σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν ακόμα και από 1€!
Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;
Απλά και εύκολα, μπαίνουμε στο διαδίκτυο, πληκτρολογούμε www.plazz.com ή κατεβάζουμε την εφαρμογή Plazz στο Smart phone μας (iOS & Andoird) και έχουμε πρόσβαση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα
Αφού εγγραφούμε στην Plazz, διαλέγουμε παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα, προ-πληρώνουμε μέσω πιστωτικής κάρτας και είμαστε έτοιμοι για βουτιές και χαλάρωση στη σκιά στην αγαπημένη μας παραλία !
Παράλληλα, μέσα από την Plazz έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. καφέ, χυμό, αναψυκτικό, σνακ, parking, water sports) που προσφέρουν οι παραλίες σε καλύτερες τιμές ειδικά και αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής.
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από μία… απίστευτη ταλαιπωρία καλοκαιρινών διακοπών στα Χανιά το 2014. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Πατεράκης βίωσε μία εμπειρία ταλαιπωρίας, στην προσπάθεια του να επισκεφτεί και να απολαύσει την παραλία στα Φαλάσαρνα.
Αφού είχε κάνει ταξίδι 45 λεπτών μέχρι την παραλία, όταν έφτασε εκεί, δεν βρήκε πουθενά να καθίσει. 
Όλες οι ξαπλώστρες ήταν πιασμένες. Με την επιστροφή του, στο γραφείο συζήτησε την ιστορία αυτή με τον συνέταιρό του Λευτέρη Φαρμάκα και αποφάσισαν να ξεκινήσουν και να δημιουργήσουν την Plazz, δηλαδή online κράτηση της ξαπλώστρας απευθείας από τον υπολογιστή το κινητό ή το tablet του χρήστη.
Ήδη από το 2015 στο δίκτυο παραλιών της Plazz βρίσκονται πολλές παραλίες και στα Χανιά όπως τα Playa Paraiso, Cabana Mare, Νερόμυλος, Roubini και Plaka στην Κίσσαμο και πολλές άλλες.  


zarpa.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου