20.7.17

Σύντομα το κινητό σας, θα σας λέει και πόσο άσχημα μυρίζετε


Σας έχει τύχει ποτέ να ανησυχείτε ότι μυρίζετε άσχημα επειδή ξεχάσατε να βάλετε άρωμα ή αποσμητικό πριν τη βραδινή σας έξοδο;
Από ότι φαίνεται σύντομα και χάρη στη συνεργασία μίας συσκευής στο μέγεθος μίας μικρής φωτογραφικής compact αλλά και ενός app στο κινητό σας θα μπορείτε να γνωρίζετε πόσο άσχημα μυρίζετε.
Το παραπάνω βεβαίως στην περίπτωση που λόγω εμπορικής επιτυχίας, φτάσει στα χέρια σας αφού έχει πρώτα ξεπεράσει τα σύνορα της Ιαπωνίας. Η συσκευή της Konica Minolta θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία –χωρίς μάλιστα να υπάρχουν, τουλάχιστον για την ώρα- σχέδια για να βγει σε αγορές εκτός συνόρων με τιμή περίπου $265.
Όπως αναφέραμε, η συσκευή με την ονομασία Kukun Body συνδέεται με το κινητό μέσω ΒBluetooth και αναπτύχθηκε από τη Konica Minolta για να σαρώνει για μυρωδιές σε τέσσερις περιοχές: πόδια, πίσω από τα αυτιά, κοντά στο κεφάλι και βεβαίως στις μασχάλες.
Η συσκευή σαρώνει τις παραπάνω περιοχές του σώματος σας για ενδείξεις ιδρώτα, οσμές από κακή υγιεινή λόγω παχυσαρκίας καθώς και μία ακόμη κατηγορία οσμών, που ονομάζεται Karesihu, και υποθέτουμε αφορά οσμές που αφορούν στην τρίτη ηλικία. Αφού η συσκευή πραγματοποιήσει την ανάλυση, το σύστημα θα σας “πει” την ωμή αλήθεια, αν και με διακριτικό τρόπο μέσω του app με την ονομασία Kukun στο κινητό σας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου