6.7.17

Σε 35.000 οι αιτήσεις για το νέο survivor

Το ένα Σαρβαϊβορ τελείωσε το Νο 2 προετοιμάζεται.


Μετά από 5 μήνες και τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές, και ήδη ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο, με το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής να προβάλλεται ήδη εδώ και μερικές μέρες. Η διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Άλκηστις Μαραγκουδάκη, προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το επόμενο βήμα και φρόντισε να κρατήσει το ενδιαφέρον των ήδη θερμών φαν ψηλά. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι αιτήσεις είναι ήδη πάνω από 35.000. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ είχαν φτάσει τις 30.000 και πως μέσα στις δύο τελευταίες μέρες έχουν ήδη συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής επιπλέον 5.000 άτομα. Η κα Μαραγκουδάκη επιβεβαίωσε τη φήμη πως πολλοί διάσημοι έχουν στείλει μήνυμα για το επόμενο SURVIVOR, αλλά τόνισε πως πρώτα θα γίνει η επιλογή των Μαχητών.

Μάλιστα επεσήμανε πως στον νέο κύκλο θα δούμε «ακόμα πιο διάσημους» συμμετέχοντες, ενώ άτομα που είχαν αρνηθεί στο πρώτο SURVIVOR, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τώρα επανεξετάζουν τη συμμετοχή τους.   Ανέφερε επίσης πως ο παρουσιαστής δεν αλλάζει και πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι και πάλι στη θέση αυτή, ενώ πρόσθεσε ότι το βάρος στην επιλογή προσώπων θα πέσει αυτή τη φορά σε πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού.  

Η τηλεθέαση

Ο Ντάνος κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Survivor επικρατώντας του Μάριου Ιωαννίδη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» με τον Ντάνο να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Ντάνος συγκέντρωσε 65% έναντι του 35% για τον Μάριο.   

Πανικός στη Σκιάθο όταν ο Σάκη Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι νικητής του Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους συντοπίτες του, χθες το βράδυ, να βάζουν φωτιά στην κυριολεξία, όταν άκουσαν το αποτέλεσμα. Όλες οι καφετέριες απ’ άκρη σ’ άκρη στο λιμάνι έπαιζαν Survivor. Οι τουρίστες που βρίσκονται στο νησί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Με την ανακοίνωση του νικητή, η Σκιάθος πήρε φωτιά! Πέταξαν βεγγαλικά, ενώ χτύπησαν ακόμα και οι καμπάνες! Ο γενικός «ξεσηκωμός» στο νησί καταγράφηκε σε αρκετά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου