27.6.17

H επική πινακίδα καταστηματάρχη που ενημερώνει τους τουρίστες, για το ελληνικό χρέος

Σε Facebookική σελίδα αναρτήθηκε πρόσφατα μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ενημέρωση της διεύθυνσης ενός καταστήματος ή χώρου διαμονής, κάπου στη Νάξο, η οποία έχει βγει ακριβώς από τον πυρήνα της κρίσης στην Ελλάδα.

Πιθανότατα το... ντοκουμέντο, ομολογουμένως πρωτότυπο, να έχει τραβηχθεί κάποια χρόνια πριν, όμως ακόμη και σήμερα το... "τρολάρισμα", σε συνδυασμό με τα προβλήματα της εποχής δημιουργούν "διαμαντάκια"!
 
Φαίνεται πως ο απηυδισμένος ιδιοκτήτης ήθελε διακαώς να γράψει το παρακάτω σημείωμα και να ενημερώσει τους ξένους πελάτες του:
Δείτε τι γράφει:
"Ο καταναλωτής θα πρέπει επίσης να ενημερωθεί ότι τα χρήματα που η λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση από το φορολογικό σύστημα δίνονται στις τράπεζες για να ξεχρεωθεί ένα χρέος που αυτοί δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Πληρώνουμε φόρους προκειμένου να ζούμε στη φτώχεια και την ανεργία και να παρακολουθούμε την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Παιδείας και Υγείας.
Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς που συναινούν υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι οργανισμοί που έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν "οικονομική κρίση" απαιτούν από εμάς να είμαστε υπάκουοι στους νόμους και να πληρώνουμε φόρους".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου