2.6.17

ΠΑΤΡΑ - Τσακώθηκε με την μάνα του και έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της!

Ένας οικογενειακός καβγάς βρίσκεται πίσω από τη φωτιά σε τρία αυτοκίνητα χθες νωρίς το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Νόρμαν και Κωνσταντινουπόλεως, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο 18χρονος νεαρός είχε καβγαδίσει με τη μητέρα του και γενικά η κατάσταση στην οποία βρισκόταν λόγω και άλλων παραγόντων, μόνο νηφάλια δεν ήταν.

Μετά τον καβγά, έβαλε φωτιά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο καταστράφηκε, ενώ οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε άλλα δύο παρακείμενα οχήματα.

Ο νεαρός συνελήφθη από την Άμεση Δράση Πατρών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες η αφορμή για τον καβγά αφορούσε χρήματα που ζήτησε από τη μητέρα του και αυτή δεν του έδωσε. Τότε πήγε στο αυτοκίνητο έσπασε τα τζάμια και αφού του έριξε εύφλεκτο υλικό, του έβαλε φωτιά.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ήταν άμεση. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν στο συμβάν, ωστόσο η φωτιά είχε φουντώσει πολύ γρήγορα στο όχημα. Παρόλα αυτά οι πυροσβέστες απέτρεψαν τον κίνδυνο της επέκτασης σε σπίτια ή της πρόκλησης τραυματισμών. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.


thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου