20.6.17

Η Λατινική Αμερική στο προσκήνιο

 Αργεντινή, Βραζιλία και Εuro U21 στο πρόγραμμα της Τρίτης

Σε λάτιν ρυθμούς κατά βάση θα κινηθεί η Τρίτη, με αγώνες για την Primera Division της Αργεντινής και την β' κατηγορία της Βραζιλίας. 
Νωρίτερα, υπάρχουν δύο αγώνες για το Euro U21.
Ξεκινώντας από τα πιο… σοβαρά, βρίσκουμε τρεις αναμετρήσεις για την 29η αγωνιστική (προτελευταία) της Primera Division στην Αργεντινή. 
Τα ματς που ξεχωρίζουν είναι τα Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ και Ροζάριο Σεντράλ - Ταγέρες Κόρδοβα. 
Η Μπάνφιλντ θεωρητικά παίζει ακόμα και για τίτλο, όμως αν το πάρουμε ρεαλιστικά το πρώτο ζευγάρι θέλει να εξασφαλίσει το Λιμπερταδόρες και το δεύτερο το Σουνταμερικάνα. Στο τρίτο παιχνίδι, η Χιμνάσια Λα Πλάτα υποδέχεται την Σαν Μαρτίν και θέλει το τρίποντο για να έχει ελπίδες για έξοδο στο Σουνταμερικάνα.
Περνώντας στη "χώρα του καφέ", η β' κατηγορία δεν μας αφήνει να εφησυχάσουμε, καθώς υπάρχει πλήρες πρόγραμμα με 10 συνολικά αγώνες για την 9η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Γιουβεντούντε υποδέχεται την Πελότας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Αμέρικα Μινέιρο - Σάντα Κρουζ, Ιντερνασιονάλ - Παρανά και Βίλα Νόβα - Σεάρα.
Τέλος, για το Εuro U21 διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου με δύο ντέρμπι ανάμεσα σε γειτονικές χώρες. 
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ισπανία και η Σερβία την ΠΓΔΜ σε δύο ματς που αναμένεται να κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου