16.6.17

Στις 7 Νοεμβρίου το Xbox One X στην Ελλάδα

Στις 7 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας η νέα κονσόλα της Microsoft, Xbox One X, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 499 ευρώ. 
Η παρουσίαση της νέας παιχνιδομηχανής έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Electronic Entertainment Expo (E3).
Ο Φιλ Σπένσερ, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, υποστήριξε ότι πρόκειται για την πιο ισχυρή κονσόλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, αφού έχει τη δυνατότητα, εκτός άλλων, αναπαραγωγής παιχνιδιών σε ανάλυση 4K, ενώ το σύστημα τρέχει παιχνίδια σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η νέα κονσόλα είναι το μικρότερο σε μέγεθος Xbox που έχει δημιουργηθεί ποτέ, εντούτοις προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.
Ο Σπένσερ ανακοίνωσε επίσης ότι το Xbox θα επεκτείνει την υποστήριξη στη βιβλιοθήκη του Xbox One παλαιότερων παιχνιδιών με 400 παλαιότερους τίτλους του Xbox 360, περιλαμβάνοντας επίσης αυθεντικούς κλασικούς που κυκλοφόρησαν για το πρώτο Xbox, κάνοντας την αρχή με το δημοφιλές «Crimson Skies». Αντίστοιχα, δημοφιλείς τίτλοι όπως τα «Gears of War 4», «Forza Horizon 3», «Minecraft», «Resident Evil 7», «Final Fantasy 15», «Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands», «Rocket League» και άλλα παιχνίδια, θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του Xbox One X. Επίσης, μια πολύ μεγάλη λίστα παιχνιδιών θα έχει καλύτερη απόδοση (Xbox One X Enchanced), ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One X.
Η Ελλάδα και η Κύπρος ανήκουν στο πρώτο κύμα χωρών, στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο το Xbox One X, στις 7 Νοεμβρίου 2017.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου