11.5.17

ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»!!! Μοιράζει «εγκεφαλικά» η ΔΕΗ με «φουσκωμένους» λογαριασμούς!

 Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η ....ΣΚΟΤΑΔΙΑ  !!!

ΑΞΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 437.60 ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.. 974 ΣΥΝΟΛΟ

«Απογειώθηκαν»... τα οικιακά τιμολόγια! Αύξηση 157% σε 10 χρόνια 

Αδικαιολόγητες, πλασματικές χρεώσεις έχουν εξοργίσει τους πολίτες, που όχι μόνο δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα τωρινά πάγια έξοδά τους, αλλά τώρα καλούνται να πληρώσουν ένα σωρό ανεξήγητα «καπέλα» της ΔΕΗ, ακόμα και σε σπίτια που δεν κατοικούνται!

Φοροειπρακτικός μηχανισμός της Κυβέρνησης  με την απειλή της διακοπής ηλεκτροδότησης 

«Φουσκωμένοι» εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τους
εξοργισμένους καταναλωτές να μην μπορούν να βγάλουν άκρη, διεκδικώντας το δίκιο τους. Το κόστος τόσο των «περιβόητων ρυθμιζόμενων χρεώσεων», όσο και της τιμής της
κιλοβατώρας βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχουν εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη.

«Απογειώθηκαν»... τα οικιακά τιμολόγια! Αύξηση 157% σε 10 χρόνια 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ΔΕΗ έχει μετατραπεί σε έναν «φοροεισπρακτικό μηχανισμό» που μετονομάζει τις χρεώσεις εσκεμμένα σε «ρυθμιζόμενες», ώστε να αυξάνονται ή να μειώνονται από την Επιχείρηση, ανεβάζοντας τους λογαριασμούς ακόμα και στο τριπλάσιο από την συνηθισμένη τους αξία!

Οι λογαριασμοί ρεύματος είναι επιβαρημένοι με σωρεία άλλων χρεώσεων και φόρων, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής να προκαλεί ....εγκεφαλικά.

Μάλιστα, η χρέωση ενέργειας μπορεί να μην αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο από το 2010 μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2016 έχει αυξηθεί κατά 49%, ενώ από το 2005 ως το 2015 η αύξηση άγγιξε το 157%!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου