5.5.17

Τα προβλήματα, οι υπόνοιες και η φυγή της Γιάννας - "Όλοι κατηγορούν εμένα" ξεσπά ο σύζυγος

Δεκα ημέρες συμπληρώνονται από την εξαφάνιση της 29χρονης Γιάννας Χατζημανωλάκη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 25 Απριλίου από το σπίτι της στο Μενίδι. 
Οι έρευνες που διεξάγονται από την αστυνομία αλλά και την οικογένεια της προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει καρπούς με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να εντείνεται όσο περνούν οι μέρες και η ίδια δε δίνει κάποιο σημάδι ζωής. 
Η 29χρονη Γιάννα μητέρα τριών παιδιών έφυγε χωρίς να πάρει κανένα από τα προσωπικά της αντικείμενα ενώ ο τελευταίο άνθρωπος που την είδε ήταν ο σύζυγος της Στέλιος .  
Στο παρελθόν η 29χρονη είχε φύγει ξανά από το σπίτι της μαζί με τα τρία της παιδιά και φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα σε ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες ωστόσο μετά από λίγο επέστρεψε ξανά στο σπίτι της.
Ο ίδιος ο σύζυγός της που συμμετέχει στις έρευνες σημειώνει ότι όλες οι υποψίες έχουν πέσει πάνω του επειδή ήταν ο τελευταίος
άνθρωπος που την είδε πριν εξαφανιστεί. «Με κατηγορούν χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Όλοι κατηγορούν εμένα, όλοι. Κι αυτό επειδή εγώ την είδα τελευταίος»
Από την πλευρά τους άνθρωποι από τη γειτονιά κάνουν λόγο για προβλήματα στην οικογένεια.  Η οικογένειά της έχει υπόνοιες πως το τελευταίο διάστημα περνούσε κατάθλιψη. Παράλληλα είχε χάσει αρκετά κιλά τον τελευταίο καιρό καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της.
Για την εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει σημάνει silver alert.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου