4.5.17

Μαθήτριες μαχαιρώνονται για να δείξουν την αγάπη στα αγόρια τους!

Στα έσχατα όρια παραλογισμού έχει οδηγήσει τις ανήλικες μαθήτριες το ανατριχιαστικό και, κυρίως, επικίνδυνο «έθιμο» που επικρατεί σε δεκάδες σχολικά ιδρύματα της Κύπρου, σύμφωνα με το οποίο τα κορίτσια μαχαιρώνονται (!) για τα μάτια των αγοριών τους!
Ηδη μια μαθήτρια κατέληξε να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο!
Την αποκάλυψη ότι σχεδόν καθημερινά τα ανήλικα κορίτσια κάνουν κακό στους εαυτούς τους για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο πίστη, αγάπη και αφοσίωση στα ταίρια τους έκανε ο πατέρας της τραυματισμένης μαθήτριας, που κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές πριν από λίγα 24ωρα και ζήτησε να μπει τέλος σε αυτή την παραφροσύνη, πριν να είναι πολύ αργά για κάποιο από τα ανήλικα κορίτσια.
Ο πατέρας δεν πίστευε και ο ίδιος στα αυτιά του, όταν άκουσε τη 13χρονη κόρη του να του εξιστορεί τον λόγο για τον οποίο έκοψε το χέρι της με μαχαίρι! Ετσι, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας και ανέφερε όσα είχαν συμβεί στην τραυματισμένη κόρη του.
Στο νοσοκομείο
Οπως προέκυψε από την έρευνα, η 13χρονη προσπάθησε να χαράξει το χέρι της με τη βοήθεια της 12χρονης φίλης της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές της Μεγαλονήσου, ο τραυματισμός της ανήλικης μαθήτριας δεν ήταν ο μοναδικός, καθώς έχουν σημειωθεί και άλλοι, βάσει του περίεργου τοπικού «σχολικού εθίμου», που θέλει τα κορίτσια του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας στη Λευκωσία να χαράζουν τα αρχικά του ονόματος των αγοριών τους πάνω στο σώμα τους, είτε με μαχαίρι είτε με άλλο αιχμηρό αντικείμενο!
Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν από τη μια σε όλους ότι είναι δεσμευμένες και από την άλλη την αγάπη τους για το αγόρι τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου