12.5.17

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...και Χούλιγκαν ο στρατάρχης Πάνος

Ο Υπουργός Άμυνας βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, καθώς η αδελφή του είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης... μάλιστα της έφερε τόσο γούρι... που έχασε.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς...
υποστηρίζει πως είναι η στιγμή που ο Πάνος Καμμένος κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.
Αναψαν τα αίματα στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Οι τελευταίοι αποδοκίμασαν έντονα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και αυτός αντέδρασε με χειρονομίες προς τους φίλους των «ερυθρολεύκων».
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: 
«Για να δούμε πόσα "αντικειμενικά" ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό... Καμμένο για αυτή τη χειρονομία Προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! 
Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς...»


Σε δεύτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Καραπαπάς ανήρτησε κι άλλη φωτογραφία του κ.Καμμένου όπου έγραψε: Νέες φωτό-παράσημα για την "πρώτη φορά αριστερά": Ο γνωστός... Καμμένος δείχνει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι θα τους βάλει χειροπέδες... Αλήθεια με ποιά ιδιότητα; Αιδώς Αργείοι...


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου