24.4.17

Περιπέτεια για επιχειρηματία λόγω... cybersex

Οι «καυτές» στιγμές που πέρασε κάνοντας cybersex με ξανθιά νεαρή, ήταν η αρχή των βασάνων του
Θύμα μιας άγνωστης προς το παρόν καλλίγραμμης καλλονής που του έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook το πρωί της Τετάρτης, έπεσε ο 48χρονος ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ στη Ρόδο.
Οι «καυτές» στιγμές που πέρασε το ίδιο βράδυ κάνοντας cybersex με την ξανθιά νεαρή, ήταν η αρχή των βασάνων του!
Όταν τελείωσαν το διαδικτυακό σεξ, η γυναίκα που ανέφερε στο προφίλ της ότι είναι Γαλλίδα, μένει στο Ηράκλειο και σπούδασε Τεχνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, τον ενημέρωσε ότι είχε μαγνητοσκοπήσει την αποκαλυπτική βιντεοκλήση τους και του ζήτησε να καταβάλλει 1.500 ευρώ μέσω λογαριασμού της Western Union στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού, για να μην το υλικό στην οικογένειά του και σε φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο 48χρονος την έσβησε από τους διαδικτυακούς φίλους του, όμως δέχτηκε αίτημα φιλίας από άλλο άτομο που είχε στη φωτογραφία προφίλ το λογότυπο της Western Union και συνέχισε τον εκβιασμό, με τον ισχυρισμό ότι χρειάζεται τα χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας της αδελφής του που παλεύει με τον καρκίνο!
Το θύμα ενημέρωσε την Ασφάλεια Ρόδου που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των εκβιαστών, ενώ η υπόθεση έφτασε και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου που αναμένεται να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση και να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου