8.4.17

Τέλος εποχής για Ψυχάρη από ΝΕΑ - ΒΗΜΑ

«Αποχωρισμός». 
 Με τον τίτλο αυτό, στο άρθρου του στο «Βήμα της Κυριακής», ο Σταύρος Ψυχάρη αποχαιρετά τους αναγνώστες της εφημερίδας. 
Βάζει τέλος στη μακρά σταδιοδρομία του στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Σαν ρεπόρτερ επί πολλά χρόνια, αργότερα σαν στέλεχος και τελευταία σαν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου - εκδότης.
Ήδη σήμερα Σάββατο (08.04.2017) το όνομά του απουσιάζει από την «ταυτότητα» της εφημερίδας «Τα Νέα».
Είναι το τέλος της εποχής Ψυχάρη στο ΔΟΛ, μετά τη δικαστική απόφαση να μπει στον οργανισμό ειδικός εκκαθαριστής και να ξεκινήσει η εκκαθάριση εν λειτουργεία.
Στο άρθρο του, ο Σταύρος Ψυχάρης ευχαριστεί «από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του Οργανισμού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την καρτερικότητα που επέδειξαν στην πολύμηνη περίοδο της κρίσης».

Κάνει λόγο για «πρωτοφανή και μοναδική στα χρονικά πολιτική πίεση», την οποία δέχτηκε τα χρόνια της «μεγάλης κρίσης του Τύπου». «Όλοι οι μηχανισμοί προπαγάνδας και εξουσίας επιδίωξαν την εξόντωσή μου. Ωστόσο μπορώ να βεβαιώσω τους αναγνώστες ότι πάντα έδρασα με γνώμονα τις αρχές της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης», γράφει.
Και καταλήγει: «Στην πραγματική ζωή υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Τούτη η προσωπική μάχη μπορεί υπό αντίξοες συνθήκες να χάθηκε, αλλά τίποτα δεν πάει χαμένο. Εις το επανιδείν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου