1.4.17

Οι επιτήδειοι έπιασαν δουλειά εν όψει Πάσχα

Απατεώνες… μαζεύουν χρήματα δήθεν για τη μέριμνα, την ανέγερση εκκλησίας κλπ.

Σχεδόν κάθε χρόνο, για να μην πω κάθε λίγο και λιγάκι, διάφοροι επιτήδειοι περιφέρονται και εξαπατούν τον κόσμο. Είμαστε από το σύλλογο τυφλών, από τη Μέριμνα, το τάδε σχολείο, την Α ‘η τη Β δράση της εκκλησίας κλπ. Εκμεταλλεύονται ότι πλησιάζουν Άγιες Μέρες και την φιλευσπλαχνία που δείχνει ο λαός και βγαίνουν στη ¨γύρα».
Με 2 – 3 φωτοτυπίες , υπουργικών – δήθεν – αποφάσεων, αποκόμματα εφημερίδων (να ασχολήθηκε με το σύλλογό μας ην εφημερίδα του Θέμου, του Χατζηνικολάου κλπ) κερδίζουν 5ευρα ή 10ευρα στην καλύτερη περίπτωση. Ακόμη μπορούν να σε κάνουν να βάλεις και πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη.
Πρόσφατα στην Πάτρα, όπως διαβάσαμε στο dete.gr
«Την εμφάνισή τους στο κέντρο αλλά και στις συνοικίες της Πάτρας έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες επιτήδειοι, οι οποίοι παρουσιάζονται ως συνεργάτες του «Μέριμνα» και πουλούν διάφορα αντικείμενα, με υποτιθέμενο σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος. Με ανακοίνωσή του «το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο» διαψεύδει ότι έχει κάποια σχέση με αυτούς και κάνει έκκληση στους πολίτες να μην αγοράζουν, γιατί τα χρήματά τους πηγαίνουν στις τσέπες των απατεώνων και όχι του «Μέριμνα».
Γι΄ αυτό λοιπόν: Αν σας την … πέσει κανένας στην πλατεία ή σε κάποια γειτονιά θα πρέπει να καλέσετε την αστυνομία. Και κυρίως μην κάνετε το λάθος να ξανοιχτείτε και να δώσετε χρήματα.
Προσοχή. Όσο πλησιάζει το Πάσχα οι επιτήδειοι θα γίνονται περισσότεροι. Και μαζί με αυτούς και οι εισαγόμενοι επαίτες θα γεμίσουν όλες τις γωνίες των δρόμων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου