28.4.17

ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ - Cosmote: Δωρεάν Mobile Internet 5 GB για τα επόμενα έξι Σαββατοκύριακα!


Cosmote: Δωρεάν Mobile Internet 5 GB για τα επόμενα έξι Σαββατοκύριακα!

Τώρα θα τερματίσεις το Internet για 6 ΣΚ στη σειρά! Επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά και τίποτα δεν σε κρατάει πια στο σπίτι, σου προσφέρουμε περισσότερο Δωρεάν mobile Internet από ποτέ για να μοιράζεσαι τα πάντα με τους φίλους σου και να απολαμβάνεις το έξω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εάν είσαι συνδρομητής Προγράμματος Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου, θα έχεις Δωρεάν 5GB για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, 5GB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και άλλα τόσα κάθε ΣΚ στο ενδιάμεσο για να σερφάρεις ατελείωτα!
Ενεργοποίησε τα Δωρεάν 5GB
Κάθε εβδομάδα μπαίνεις από το κινητό σου στο http://myinternet.cosmote.gr και ενεργοποιείς τα δωρεάν 5GB για κάθε ΣΚ και κάθε τριήμερο από 29/4 έως 05/06.
Εναλλακτικά στέλνεις ΣΚ στο 1256 αν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου ή ΣΚ5GB στο 1330/1313 αν διαθέτεις ΚαρτοΣυμβόλαιο.
Για σένα που θέλεις δωρεάν mobile Internet για να σερφάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο!
Διευκρινίσεις:
  • Τα Δωρεάν GB αφορούν οικιακούς και business συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου & συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου
  • Κάθε πακέτο προσφοράς ισχύει από Παρασκευή 18:00 έως Κυριακή 23:59. Κατ’ εξαίρεση, το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς και Αγίου Πνεύματος, το πακέτο θα λήξει τη Δευτέρα 23:59, 1ης Μαΐου και 5ης Ιουνίου, αντίστοιχα
  • Το πακέτο προσφοράς ισχύει μόνο για χρήση εντός Ελλάδος και τα GB του πακέτου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιπλέον συσκευές
  • Η προσφορά διατίθεται μια φορά την εβδομάδα για κάθε σύνδεση
  • Τα GB της προσφοράς καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση των προγραμμάτων ή άλλων πρόσθετων πακέτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου