25.4.17

17ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

17ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
10 χλμ Δυναμικού Βαδίσματος 
10 χλμ & 2 χλμ για παιδιά και γονείς 

Αγαπητέ/ή Δρομέα,
Λίγες ημέρες μένουν για τη διεξαγωγή του 17ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 χλμ., του Δυναμικού βαδίσματος 10 χλμ. και του Παιδικού Αγώνα 2 χλμ. στις 29/4/17 και ώρα 18:00.
Εκ μέρους του ΣΔΥ Μεσσηνίας και των συνδιοργανωτών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής σας και σας περιμένουμε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία, για να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές, σε μία πανέμορφη και γρήγορη διαδρομή. Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ., αλλά και η ευχάριστη έκπληξη της μεγάλης συμμετοχής στο δυναμικό βάδισμα 10 χλμ. και των παιδιών και γονιών στον αγώνα των 2 χλμ., δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό που του έχει δοθεί ως «Ο Αγώνας της Πόλης μας».
Ο 17ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας είναι αφιερωμένος στον Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Καλαμάτας, συνεχίζοντας έτσι για 6η χρονιά την πρωτοβουλία του ΣΔΥ Μεσσηνίας να αφιερώνει τον Αγώνα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (2012 Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, 2013 Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας, 2014 ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, 2015 Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία», 2016 Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ»).
Σημαντική υποστήριξη
Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη μίας σειράς εταιρειών-χορηγών  του αθλητικού και μη χώρου, που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς:
iRepair, Saucony, Pfizer, Alma Sport, Εικόνα-Φως-Ήχος Συκκάς Χρήστος, Νερά «Αύρα»,  Βιβλιόπολις, Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολη, Αίγλη, Εlectronet Κατσαρός, Diesel Tech Center Τρύφων Βίγκος, Εστιατόριο Νέδων, Λουξ Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Hotel Xάικος, Hotel Rex, Φυτώρια Γεωπονική Εστία, Σφολιάτες Χάρμα, Καφεκούτι, Κόσμημα Κοντόπουλου, Νινιός Οινοδημιουργίες, PetMarket Σπυρόπουλος, Ντάμο Μetaltek, Trigilidas Travel, Reaction, Typoprint, Maniatis Travel, Coffe Island, Mangiona Pizzeria Restaurant, Louis Diagnosis, Dental Shop Βλαχούλη Όλγα, Αρτοποιεία Κωνσταντινέα, Γραφικές Τέχνες Παρθένη
όπως και των χορηγών επικοινωνίας στην προσφορά τους για την  διάδοση του αγώνα:
τηλεοπτικοί σταθμοί NovaSports, Best TV, Mεσόγειος TV και Νότια Ελληνική Τηλεόραση ΝΕΤ, εφημερίδες Θάρρος, Ελευθερία και Φωνή, ιστοσελίδες sportstonoto.gr και sport365.gr, ραδιοφωνικοί σταθμοί Kiss FM και Time FM, περιοδικό Gossip.
Οδηγίες για τη συμμετοχή σας:
Τον αριθμό συμμετοχής σας θα πρέπει να τον ζητήσετε από τη Γραμματεία παραλαμβάνοντας και το t-shirt στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία από τις 11:00 έως τις 18:00 (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα γίνουν την ημέρα του αγώνα έως τις 18:00) καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5 ευρώ για τον αγώνα 10 χλμ και δυναμικού βαδίσματος10 χλμ, μέρος των οποίων θα διατεθούν για ανάγκες του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Καλαμάτας Στα 2χλμ η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Μετά τiς 18:00 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί καμία εγγραφή
Οι εκπρόθεσμοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα στον αγώνα χωρίς καμία υποχρέωση από την Οργανωτική Επιτροπή.
Χρονομέτρηση
Θα χρησιμοποιηθεί chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης που θα βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε, θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους, να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο. Μετά τον αγώνα με την βοήθεια εθελοντών θα παραλάβετε το αναμνηστικό μετάλλιο.
Σταθμός χρονομέτρησης θα υπάρχει στο 5ο χλμ στην αναστροφή στο Ξενοδοχείο Φιλοξένια και για να είναι έγκυρος ο τερματισμός οι δρομείς θα πρέπει να περάσουν από τον τάπητα χρονομέτρησης.
Τροφοδοσία
Θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με μπουκάλι νερό στα 5 και στα 7,5 χλμ.
Η διαδρομή
Η διαδρομή είναι ελκυστική αλλά και γρήγορη, με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία και αναστροφή στο Ξενοδοχείο Φιλοξένια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περάσουν δύο φορές από την παραλία σε μία εντελώς επίπεδη διαδρομή (βλ. σχήμα). Η διαδρομή θα είναι κλειστή από αυτοκίνητα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και θα υπάρχουν σημαίες με τις ενδείξεις των χιλιομέτρων.
Θα υπάρξουν αθλητές ρυθμού «λαγοί» για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν για να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 45, 50, 55 και 60 λεπτά.
Πρόγραμμα αγώνα
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
- 11:00 - 18:00  Παραλαβή αριθμού συμμετοχής και τεχνικού t-shirt
- 17:00 – 18:20  Παράδοση των προσωπικών αντικειμένων* 
- 18:00 Εκκίνηση Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ.
- 18:30 Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ. **
- 18:35 Εκκίνηση Αγώνα 2 χλμ. για παιδιά- 18:55 Ολοκλήρωση αγώνα 2 χλμ. για παιδιά **
- 19:02 Προβλεπόμενη άφιξη πρώτου δρομέα
- 19:50 Προβλεπόμενος τερματισμός τελευταίου δρομέα.
- 20:00 Απονομές στους νικητές του αγώνα.
* Θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.
** Πριν την εκκίνηση θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης των δώρων. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη του Αγώνα, αφού έχoυν ολοκληρώσει την προθέρμανση και έχουν παραδώσει τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές που χωρίς την συμμετοχή τους δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του Αγώνα.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε έναν ευχάριστο αγώνα.

Με εκτίμηση,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου