30.3.17

Με ξεχωριστό νόημα η συνάντηση Φώφης και Βενιζέλου

Με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο συναντήθηκε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννήματα.
Σύμφωνα με πηγές της Χαρίλαου Τρικούπη η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, καίτοι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ή νυν και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν και τις θερμότερες σχέσεις, με τον κ. Βενιζέλο μάλιστα να μην κρύβει την ενόχληση του για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, όπως δεν έχει κρύψει τη διαφωνία του για μία σειρά πολιτικών στρατηγικών επιλογών της ηγεσίας, αν και εν τέλει δεν δημιούργησε ποτέ πρακτικό πρόβλημα πχ σε κάποια ψηφοφορία.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία υπάρχει κινητικότητα στην κεντροαριστερά εν όψει και του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Ιούνιο.
Ασφαλώς βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο όποιος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ώρα Ευθύνης των Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση (που χθες έκανε το πρώτο βήμα μετεξέλιξης σε κόμμα) για τη δημιουργία ενός άλλου νέου σχήματος στο χώρο του κέντρου, πήγε στην τελευταία εκδήλωση του κ.Βενιζελου.
H συνάντηση αυτή όμως φέρεται να είχε στόχο την εσωκομματική ειρήνη και ενότητα.
Εξάλλου η κ.Γεννηματά τη Δευτέρα θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, όπου εκλέγεται ο κ.Βενιζέλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου