11.3.17

Τρόμος στην Καστοριά: Σκότωσαν οδηγό ταξί, είναι ο μανιακός δολοφόνος;


Τρόμος στην Καστοριά: Σκότωσαν οδηγό ταξί, είναι ο μανιακός δολοφόνος;

Ένα οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και έχει πυροβοληθεί ξυπνώντας μνήμες από τη δολοφονία στο Μαρούσι και τον παρανοϊκό δολοφόνο. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην περιοχή Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. 
Σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας.
Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στη Νέα Κηφισιά, στην Αττική, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του. Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου