9.3.17

ΦΩΤΟ - ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Τα Τούρκικα άρματα βρήκαν τα Ρωσικά

rusya4328479eraosdmnafgagΕνώ αύριο πηγαίνει στην Μόσχα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Τούρκους στην Συρία, όταν αντίκρισαν απέναντι από τις γραμμές τους άρματα μάχης με το έμβλημα της ρωσικής σημαίας να έχουν στραμμένες τις κάνες τους προς την πλευρά τους.

Όπως μεταδίδουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το τούρκικο πρακτορείο ειδήσεων, DHA, στην μετωπική γραμμή του Menbiç που είναι υπό κουρδική κυριαρχία, εμφανίστηκαν άρματα μάχης και τεθωρακισμένα με το έμβλημα της ρώσικης σημαίας γεγονός που δίνει άλλη μορφή στις εξελίξεις στην ην περιοχή.

sdg342378askdlasΣύμφωνα και με την συριακή εφημερίδα Al Masdar, ρωσικές δυνάμεις έχουν πλασαριστεί στο πλευρό των λεγόμενων «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» που αποτελούνται από τους Κούρδους στην περιοχή του Menbiç, έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθανή τουρκική προσβολή στις γραμμές τους.

Το εντυπωσιακό είναι πως η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στην Άγκυρα, ότι οι Αμερικανοί ενισχύουν συνεχώς τους Κούρδους της Συρίας με οπλικά συστήματα.



nikosxeiladakis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου