21.2.17

Tripoli Apnea Competition 5/3/2017

Έληξε η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για τον αγώνα Tripoli Apnea Competition που θα γίνει στο κολυμβητήριοΤρίπολης στις 5/3/2017.
Τελικά δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα 36 αθλητές-ιες από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο.
Απομένει να πληρωθεί το παράβολο και να ξεκαθαρίσει η τελική λίστα .
Ο αγώνας πλέον  πριν καν ξεκινήσει  έχει κάνει νέα ρεκόρ για αγώνα ελεύθερης κατάδυσης στην Ελλάδα.
Για πρώτη φορά σε αγώνα επαρχίας έχουμε τόσο μεγάλη και δυναμική συμμετοχή ,μέχρι τώρα σε επαρχία η μεγαλύτερη συμμετοχή ήταν 15 αθλητές-ιες.
Επίσης για πρώτη φορά έχουμε αγώνα όπου συμμετέχουν αθλητές από την Πελοπόννησο εκτός του Χρήστου Πολίτη που ήταν τα τελευταία χρόνια ο μοναδικόςαθλητής από Πελοπόννησο και μάλιστα έχουν φτάσει το αριθμό 12 αθλητών.
Έτσι έχουμε συμμετοχή από Τρίπολη, Αγ Ανδρέα (Αρκαδίας), Καλαμάτα, Πύργο και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου
Στον αγώνα έχει δηλώσει συμμετοχή και θα δώσει το παρών και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πρωταθλητής ΠαναγιωτάκηςΓιώργος ,καθώς και οι κύπριοι κάτοχοι ρεκόρ πισίνας στους άνδρες και γυναίκες ΓιώτηςΑντωνίου και Μαρία Σίττη .
Όλα είναι έτοιμα πλέων να δεχτούν τους αθλητές στη πόλη της Τρίπολης και να γίνει ένας αγώνας που σε επαρχία δεν έχει ξαναγίνει.
Σαν διοργανωτής του αγώνα θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Τρίπολης και τον αντιδήμαρχο-νομικό πρόσωπο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και μου εμπιστεύτηκαν μια τέτοια διοργάνωση που πλέον θα γίνει θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα καταστήματα –χορηγούς που είναι μαζί μου και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια που κάνω .
Η Τρίπολη θα είναι στο επίκεντρο της ελεύθερης κατάδυσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αφού έχουμε αθλητές στον αγώνα που είναι στην τοπ δεκάδα παγκοσμίως στη παγκόσμια κατάταξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠολίτηςΧρήστος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου