23.2.17

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Πούπουζα υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης.

Ο Δήμαρχος ευχόμενος καλή πορεία και πρόοδο στο έργο του νέου Διευθυντή, μίλησε για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Καφαντάρης επεσήμανε ότι σημαντικό ζήτημα στην αστυνόμευση της περιοχής είναι η κυκλοφορία των οχημάτων και η παράβαση του κ.ο.κ. , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που θίγει την ασφάλεια των πολιτών και δημιουργεί αρνητικότητα. 
Στη συνέχεια ζήτησε να ενισχυθούν τα Αστυνομικά Τμήματα Πύλου και Κορώνης με επιπλέον προσωπικό.

Με τη σειρά του ο κ. Πούπουζας εγγυήθηκε την προσπάθεια της υπηρεσίας του για τη βελτίωση
της αστυνόμευσης, υπογραμμίζοντας ότι  με τη σωστή ενημέρωση της αστυνομίας θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε όποια περιστατικά προκύπτουν. Επιπροσθέτως ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στέγαση του τοπικού αστυνόμου στο Δημαρχείο της Δ.Κ. Χώρας, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή υποστηρικτική στη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής. Τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε μια αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου στο νέο Διευθυντή.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συνεχίζουμε την αγαστή μας συνεργασία και την επικοινωνία με την Αστυνομία, έχοντας πάντα ως στόχους την ασφάλεια των πολιτών και την εξάλειψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας».

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου κ. Δημήτριος Ροΐδης και οι Αντιδήμαρχοι Πύλου-Νέστορος κύριοι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Λεωνίδας Γαϊτάνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου