20.2.17

Ατομικά ρεκόρ οι νεαροί αθλητές του Μεσσηνιακού στο Σ.Ε.Φ. στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών και Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αθλητές του Μεσσηνιακού πραγματοποίησαν αξιόλογο αγώνα και ειδικά οι ηλικιακά μικρότεροι από αυτούς, αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.

Οι Παίδες Γιώργος Κούσκουλας, Παναγιώτης Πανταζής και Αλέξανδρος Νικολόπουλος συμμετείχαν στον προκριματικό δρόμο ταχύτητας 60 μέτρων Ανδρών επιτυγχάνοντας επιδόσεις 7’’.37, 7’’.51 και 7’’.60 αντίστοιχα (θέσεις κατάταξης 39ος, 69ος και 86ος μεταξύ 100 συμμετεχόντων). Οι χρόνοι των δύο τελευταίων αποτελούν ατομικές τους επιδόσεις. Στο ίδιο αγώνισμα ο Βασίλης Δαδάκος που κατετάγη 15ος με 7’’.17, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος αλλά τελικά δεν συμμετείχε σε αυτόν λόγω τραυματισμού.

Ο Γιώργος Κούσκουλας έλαβε μέρος και στα 200 μέτρα Ανδρών επιτυγχάνοντας επίδοση 23’’.55 (ατομικό ρεκόρ) και καταλαμβάνοντας την 39η θέση μεταξύ 60 συμμετεχόντων.

Ο Λούης Τσάτουμας επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας λόγω τραυματισμού. 
Η πολύμηνη απουσία του τον επηρέασε αισθητά καθώς επιχείρησε δύο άλματα στον προκριματικό αγώνα (6.95μ). Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος.
Η Κορασίδα Κρινιώ Δημητροπούλου στον προκριματικό του μήκους  Γυναικών ξεκίνησε με δύο άκυρα άλματα. Στην τρίτη και τελευταία προσπάθεια έκανε 4,54 μέτρα και κατετάγη 16η μεταξύ 20 αθλητριών.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού στο Σ.Ε.Φ. συνόδευσαν οι προπονητές του τμήματος Ελένη Χαντζή και Γιάννης Καλυβιώτης, ενώ στην διοργάνωση παρευρέθη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και του Καλαματιανού συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος.

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του τμήματος για τον κλειστό στίβο την τρέχουσα περίοδο. Πλέον η προπονητική προετοιμασία των αθλητών εντατικοποιείται ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών δραστηριοτήτων ανοικτού στίβου την άνοιξη και το καλοκαίρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου