22.2.17

Την 1η Μαρτίου - «Πρεμιέρα» για τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη

Η 1η Μαρτίου ορίστηκε ως η επίσημη πρώτη της λειτουργίας της «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», η οποία θα απορροφήσει το δίκτυο 361 καταστημάτων της «Μαρινόπουλος», σύμφωνα με επιστολή της διοίκησης της Σκλαβενίτης προς προμηθευτές, σχετικά με τους κεντρικούς αποθηκευτικούς χώρους όπου θα πραγματοποιούνται οι παραδόσεις εμπορευμάτων.
Από την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη της «Σκλαβενίτης» επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις εταιρείες, προκειμένου να υπάρξει προφορική ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων τροφοδοσίας των καταστημάτων, καθώς, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας στους προμηθευτές, «ξεκινάμε».
Οι επίσημες ανακοινώσεις επί της ολοκλήρωσης του deal -στον βαθμό που υπάρξουν- αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, καθώς μένει τυπικά η υπογραφή της συμφωνίας με τις τράπεζες για την επιπλέον χρηματοδότηση, αλλά και η οριστικοποίηση του κειμένου της μεταβίβασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τα ζητήματα αυτά έχουν «κλειδώσει» και ενδεχομένως οι τελικές υπογραφές «περιμένουν» την ολοκλήρωση και τυπικά των νομικών θεμάτων, ήτοι των τριτανακοπών.
Το γεγονός ότι η διοίκηση της αλυσίδας γνωστοποίησε πως το «ντεμπούτο» της νέας εταιρείας θα είναι την πρώτη του ερχόμενου μήνα, επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση βαίνει προς ολοκλήρωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου