21.1.17

ΠΑΤΡΑ - Τί κατέθεσε στην Ασφάλεια η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα


Τί κατέθεσε στην Ασφάλεια η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα

Κατάθεση σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Πατρών έδωσε χθές βράδυ η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο κοντά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείων παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε περιοχή εκτός των Λεχαινών, όπου βρέθηκε ο πατέρας των παιδιών και ήλθε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, προκειμένου να δώσει κατάθεση.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη υπήκοος Αλβανίας έδωσε την δική της εκδοχή για τα όσα είχαν προηγηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ αναφέρθηκε και σε οικονομικές δυσκολίες.

 Η νεαρή γυναίκα – δεν έχει κλείσει ούτε τα 20 χρόνια – δήλωσε και στη διαδικασία της κατάθεσής της πως δεν θέλει τα παιδιά της, επαναλαμβάνοντας πως θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή, ζητώντας να τα δώσουν για υιοθεσία.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, μετά την δικογραφία που σχημάτισε η Αστυνομία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, αναμένεται η εισαγγελική απόφαση, για το ζήτημα της άσκησης ποινικής δίωξης.
Σχετικά με τα τρία παιδιά εξακολουθούν να φιλοξενούνται προσωρινά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων, ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα ανηλίκων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου