18.1.17

Άνδρες που συνόδευαν μεθυσμένη ....13χρονη γρονθοκόπησαν γιατρούς του «Παπανικολάου»

Περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλευτικού προσωπικού έλαβε χώρα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 4.20 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 10 άνδρες συνόδευσαν μία 13χρονη μεθυσμένη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα διατηρούσε τις αισθήσεις της, αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει.

Μόλις ο ειδικευόμενος γιατρός και η τραυματιοφορέας που εφημέρευαν, προσπάθησαν να τη βάλουν στο αμαξίδιο, οι ενήλικες επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τόσο το γιατρό όσο και την τραυματιοφορέα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας καρέκλες, προκάλεσαν φθορές στο χώρο, στον οποίο παρευρίσκονταν και άλλοι ασθενείς.

Εν συνεχεία, ο γιατρός και η τραυματιοφορέας κάλεσαν άνθρωπο της εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου αλλά και την αστυνομία και κατόπιν όλοι μαζί μετέβησαν στο ΑΤ Νεαπόλεως, όπου το νοσηλευτικό προσωπικό κατέθεσε μήνυση. Μάλιστα ένας εκ των επιτιθέμενων φέρεται να συνελήφθη. Κατόπιν αυτού, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή φροντίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου