2.12.16

ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEGA CHANNEL- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ

Δυστυχώς, κλείνει από την νέα χρονιά το κανάλι
«Tv Makedonia» το αδελφό κανάλι του ΑΝΤ1 που ανήκει στον όμιλο Κυριακού.

 
Αρχικά στις σκέψεις των ιδιοκτητών του καναλιού Tv Makedonia ήταν η πώλησή του όμως αυτό το σενάριο μετά την πτώση του νόμου για τις άδειες δεν ισχύει.
Ο Θοδωρής Κυριακού σχεδιάζει να μεταφέρει την έδρα του καναλιού Tv Makedonia στην Αθήνα, να το μετονομάσει (το ΑΝΤ2 έχει πέσει στο τραπέζι σαν ιδέα όπως είχε γίνει και πριν 2 χρόνια).
Έτσι, θα είναι ένα αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι χωρίς δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.
Εκτός από τα «Πέντε κλειδιά» που θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσω του καναλιού «Makedonia Tv» και όπως μετονομαστεί στην συνέχεια, θα συνεχιστεί η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη.
Ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθούν στο πρόγραμμα δύο με τρεις ακόμη ψυχαγωγικές εκπομπές, μια καθημερινή εκπομπή μαγειρικής, ένα με δύο τούρκικα σήριαλ και επαναλήψεις παλαιότερων σειρών του ΑΝΤ1.
Το στήσιμο του νέου καναλιού θα γίνει αρχικά από τον Τζόνι Καλημέρη ο οποίος έχει ήδη έρθει σε επαφές με πρόσωπα που είναι εκτός τηλεόρασης αυτή τη στιγμή.
Ωστόσο, ενδέχεται να αξιοποιηθούν και κάποια πρόσωπα του ΑΝΤ1. Για εκεί έγινε σύμφωνα με πληροφορίες και ο πιλότος της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη «Στο δρόμο».


FIMES.GR

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου