3.12.16

ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της εφημερίδας «Documento» - Γ. Παπανδρέου:Στημένη επιχείρηση σπίλωσης που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων

Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας !

Γ. Παπανδρέου: Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας
Στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων», χαρακτηρίζει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» στο οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει αδήλωτα εισοδήματα. «Για μια ακόμη φορά, λοιπόν:
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Οι υπεύθυνοι της στημένης - και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος και για τις προθέσεις του δημοσιεύματος διερωτάται αν αφορούν:
Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων;
Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου;
Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα.
Το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ακόμη ότι «πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως "δουλειές", μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας».
«Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς», προσθέτει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
Και καταλήγει: «Και κάτι τελευταίο. Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου