22.12.16

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
"Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα" εύχεται χαρούμενες γιορτές για όλους και καλύτερη νέα χρονιά. 
Χρόνια πολλά! 
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

Ενόψει των πιο γιορτινών ημερών του χρόνου , θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά του 2017 να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας αισιόδοξης και δημιουργικής εποχής, μιας Χρονιάς γεμάτης Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία.
Κατά τη διάρκεια των δύσκολων συγκυριών του 2016, φάνηκε για μια ακόμη φορά η σημαντικότητα της ενότητας. Η δύναμη του να ενεργούμε όλοι μαζί. Αυτή η συμπαράσταση και η ενότητα που δείξατε σε εμάς όλον αυτόν τον καιρό λειτούργησε ευεργετικά στην προσπάθειά μας να αναπτυχθεί αυτός ο τόπος και να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας, να γίνει πιο ποιοτική.
 Εκεί λοιπόν στηρίζεται και το έργο μας όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να προωθήσουμε σημαντικά έργα υποδομής, να βελτιώσουμε το επίπεδο παροχής των δημοτικών υπηρεσιών, να προγραμματίσουμε δράσεις προς όφελος των αδυνάτων, να μεριμνήσουμε για το περιβάλλον και να προβάλλουμε τη φυσική ομορφιά του τόπου μας και τα μνημεία του πολιτισμού μας στα πέρατα του κόσμου.
 Μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι κι έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για εμάς και τα παιδιά μας. Χρόνια Πολλά σε όλους και Ευτυχισμένο το 2017!
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017.
Πάντα με υγεία και ελπίδα.
Αντώνης Λαμπρινίδης

Εν μεσω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών η Περιφερειακη Αυτοδιοίκηση, την οποια εχω την τιμη να υπηρετώ, ως ο σταθερός θεσμος της Πολιτείας που τιμά την αποστολή του, προσπαθει να σταθεί με εντιμότητα και σθένος δίπλα τους Πελοποννησιους πολιτες. Με συνεπεια λογων- εργων, προσπαθει να αντισταθμίσει τις υστερησεις της Πολιτείας που αντι σκληρης δουλειάς, επιλεγει να κοβει κορδέλες για εργα αλλων, ενω συνεχιζει μεσω προθύμων στελεχων της, να διχαζει την κοινωνια. Ας καταλαβουν ομως καποιοι, πως οι ημερες των Χριστουγεννων ειναι ημερες αγαπης και αδελφοσύνης κι ετσι πρεπει να τις αντιμετωπίζουμε και οχι σαν πιόνια στη σκακιέρα της προπαγανδας ! Χρονια πολλα , χαρούμενα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , μακρια απο σκοπιμότητες και σχεδιασμους που δεν τιμουν το χριστιανικό πνευμα !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
 ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Περιφερειακη Συμβουλος Πελοποννησου
Πολιτευτής Ν.Δ.Μεσσηνιας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου