19.9.16

ΦΩΤΟ - Star Ελληνική Ομορφιά 2016 η Καλαματιανή Χριστίνα Ομερίτη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου Elite City Resort ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» με την πανέμορφη Χριστίνα Ομερίτη από να κατακτά το στέμμα της Star Ελληνική Ομορφιά 2016!!!

Η 18χρονη καλλονή από την Καλαμάτα κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού, που την αποθέωσε στις εμφανίσεις της, όσο και της κριτικής επιτροπής, που της έδωσε και το στέμμα της πιο ωραίας της βραδιάς.

Τον τίτλο της Miss Ελληνική Ομορφιά 2016 φόρεσε η 20χρονη Ιωάννα Ψύλλου από την Αθήνα, ενώ το στέμμα της Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2016 φόρεσε η 16χρονη Εμμανουέλλα Μπαϊρακτάρη από την Αθήνα.

Β’ Star Ελληνική Ομορφιά 2016 αναδείχθηκε η 23χρονη Δήμητρα Καραλή από τη Λάρισα, Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά 2016 στέφθηκε η 23χρονη Χαριτίνη Φιτσάλου από την Αθήνα. Ο τίτλος της Miss Tourism Ελληνική Ομορφιά 2016 πήγε στην 20χρονη Ελληνοβελγίδα Sabrina Madeleine Ariadni Ryckaert. Miss Fashion 2016 αναδείχθηκε η 21 ετών Μαρία Χανδρινού από την Καλαμάτα, ενώ Miss Body Ελληνική Ομορφιά 2016 στέφθηκε η 25χρονη Ευτυχία Λαμπίδου από την Θεσσαλονίκη.

Τον τίτλο της Star Elite City Resort κατέκτησε η 20χρονη Evelyn Rich από την Καλαμάτα, Star Ελληνική Ομορφιά Μεσσηνίας 2016 αναδείχθηκε η 25χρονη Γαλάτεια Δρόσου από την Καλαμάτα, ενώ Star Ελληνική Ομορφιά Καλαμάτας 2016 στέφθηκε η 20χρονη Κωνσταντίνα Μωράγιαννη και Miss Dancing Ελληνική Ομορφιά η 18χρονη Φωτεινή Μπούνα.

Το κοινό, το οποίο κατέκλεισε το χώρο της εκδήλωσης στο Ξενοδοχείο Elite City Resort απόλαυσε ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς. Οικοδέσποινες  της βραδιάς ήταν οι εντυπωσιακές Έλλη Παπαγγελή και Βασιλική Μπελογιάννη.

Ο Άκης Δείξιμος, οι μοναδικοί Droulias Brothers φρόντισαν να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, ενώ σε ρόλο guest στο καλλιτεχνικό σκέλος εμφανίστηκε η πανέμορφη ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια «EJ», η οποία αξίζει να επισημανθεί ότι είχε αναδειχθεί «Miss California 2013» στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Η κριτική επιτροπή του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» απαρτιζόταν από τους Έλενα Ταλή μεγαλομέτοχο της Ναυτιλιακής εταιρίας «Enassis», Μαρίνο Αλεξανδράκη, Eκπρόσωπο της ασφαλιστικής Euroins Insurance Group και της εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Europcar, Γεωργία Γεωργαρά Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Elite City Resort, Άκη Κωτσόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Princess Fashion, Κωνσταντίνο Ψαρούλη, πρόεδρο των Οινοποιείων Ψαρούλη, Αλέξανδρο Καλλέργη Επιχειρηματία, Θεόδωρο Τρανούλη Σχεδιαστή Μόδα και Ιδιοκτήτης του Οίκου Μόδας Τρανούλης Haute Couture, Σταύρο Μαστρογιαννόπουλο Επιχειρηματία, Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου Ιδιοκτήτρια του καταστήματος Boudoir Perfumes and more στην Ηλιούπολη, Μιχάλη Καννά Ιδιοκτήτης του κοσμικού εστιατορίου Fish and pasta Kannas και Άννα Καλογεροπούλου της AK Concept Οργάνωση Γάμων και εκδηλώσεων και υπεύθυνη marketing και ανάπτυξης συνεργασιών του Παπαδοπούλειου Οίκου.
 
Οι 9 από τις 17 φιναλίστ εμφανίστηκαν με νυφικά από τον Οίκο Μόδας Tranoulis Haute Couture, με βραδινά φορέματα που φέρουν την υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας κας Άννα Ταβουλαρίδη και του Princess Fashion,
με μαγιό από το Eva Lingerie και με υποδήματα του Γιώργου Κορακιανίτη από το Kokos Shoe design,

Τα εκπληκτικά χτενίσματα επιμελήθηκε το… μαγικό επιτελείο του κομμωτηρίου Tonia Coiffure με προϊόντα Loreal Professional, ενώ το make up και την επιμέλεια των νυχιών των φιναλίστ ανέλαβε H Ρόη Πετροπούλου και το Νύχι Studio. Τις χορογραφίες ανέλαβε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και το JustDance Καλαμάτας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο Elite, η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Europcar, η ασφαλιστική εταιρία Euroins Insurance Group, η ναυτιλιακή εταιρία Enassis, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, το οινοποιείο Ψαρούλη, η Jeep Hellas, η εταιρία φαρμακευτικών προϊόντων Vencil, η εταιρία SmartLife, το κατάστημα Boudoir Perfumes and more, ο Οίκος Μόδας Τρανούλης, η εταιρία Sport and Design GV, το κατάστημα εμπορίας ποτών «Μανιάτης», η επιχείρηση οικοδομικών υλικών Χόχολη Φιλάνθη-Νίκος Πανταζής, το Messinia Sailing αλλά και το club Hogar De Puerto

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν τo μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν», το ανθοπωλείο «Ζερμπέρα», το μεζεδοπωλείο «Hippocampus», το εδεσματοπωλείο «Κάρδαμο», το Massaggio, η εταιρία ψηφιακών εκτυπώσεων «ΔΙΑΔΩΡ», το ξενοδοχείο Plaza, τα Οπτικά Τσάμη. Την ασφάλειά της βραδιάς είχε αναλάβει η G4S AG Group Security.

Δωροθέτες ήταν το Ace Models, το Coffee Berry, το κατάστημα Stampaland, η ΚΥΑΝΑ και η Oriflame.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι Best TV, City FM 103.8, Kanali20 88.6 fm, ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2, Messiniaradio, MessiniaWebTV, Kalamatatimes.gr, Espresso, epsilontv και το διαδικτυακό lifestyle magazine topmodels.gr

Τη φωτογράφηση της βραδιάς είχε αναλάβει η εταιρία Art and You.

Περισσότερο υλικό για τον Διαγωνισμό Ομορφιάς στο site του Διαγωνισμού: www.starellinikiomorfia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου