28.9.16

Kalamata21 - ημιμαραθώνιος Καλαμάτας: τρέχουμε για τον τίτλο!

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, οργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, τον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας.

Ο αγώνας, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, ο Νίκος Μπασακίδης, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μαζικού αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού και θα συμβάλει στην προώθηση - προβολή της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί, με αφετηρία και τερματισμό την προκυμαία του λιμένα της πόλης, σε μια αυστηρώς επίπεδη και παραθαλάσσια διαδρομή επί της οδού Ναυαρίνου και της παραλιακής Κορδία – Μπουρνιά. Η διαδρομή έχει ως εξής: προκυμαία – ξενοδοχείο Elite – προκυμαία – πίστα καρτ – προκυμαία.
Η εκδήλωση θα εμπλουτισθεί με αγώνα 5 χιλιομέτρων, στη διαδρομή: προκυμαία - ξενοδοχείο Elite - προκυμαία.
21 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ KALAMATA21
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21, Έκτωρ Τσατσούλης, αναφέρθηκε στον προφανή συμβολισμό του ημιμαραθωνίου των 21 χιλιομέτρων και του Kalamata21. 
Ο μαραθώνιος της προετοιμασίας της υποψηφιότητας της Καλαμάτας έχει φθάσει στο τελικό «κατοστάρι», καθώς απομένουν 44 ημέρες μέχρι την ημέρα επιλογής της πόλης, που θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας Kalamata21 θα είναι στον αγώνα και για εγγραφές στο Πάσο Πολιτισμού, αλλά και για να συγκεντρώσει δηλώσεις εθελοντών, οι οποίοι θα υποστηρίξουν την επίσκεψη της επιτροπής επιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα έτους 2021, στις αρχές Νοεμβρίου, στην Καλαμάτα.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
Ο Νίκος Μπασακίδης και ο Έκτωρ Τσατσούλης κάλεσαν τους φίλους του αθλητισμού να λάβουν μέρος στον αγώνα των 21 ή των 5 χιλιομέτρων και να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=5b10498de73a39817732a4b5fa31c416
Δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται και την παραμονή και ανήμερα τον αγώνα, σε περιορισμένο όμως αριθμό.
Στον αγώνα για τον ΤΙΤΛΟ συμμετέχουμε όλοι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου