10.9.16

Πρώην εστεμμένη καλλιστείων δάγκωσε αστυνομικούς στη Γλυφάδα

Πρώην εστεμμένη καλλιστείων δάγκωσε αστυνομικούς στη ΓλυφάδαΓια δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η
πανέμορφη, πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία, κοπέλα βρίσκεται μπλεγμένη σε περιπέτειες, αφού μέχρι πρότινος βρισκόταν νοσηλευόμενη σε ψυχιατρική κλινική αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα εξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα, σε κεντρικότατο σημείο της Γλυφάδας. Η μελαχρινή, πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, που πριν από μία πενταετία μεσουρανούσε στον χώρο της μόδας και συζητιόταν έντονα για τις σχέσεις της με γνωστούς επιχειρηματίες, ήταν μαζί με τον εδώ και ενάμιση χρόνο σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός κυρίως λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας της μητέρας του.

Ξαφνικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, αυτόπτες μάρτυρες τους άκουσαν να λογομαχούν. Αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα συνηθισμένο καβγαδάκι, όμως γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Το ζευγάρι ούρλιαζε καταμεσής του δρόμου, με τους περαστικούς να κοιτάζουν αποσβολωμένοι. Οι δυο τους αντάλλασσαν βαριές κουβέντες, ενώ από ένα σημείο και μετά ξεκίνησαν και τις χειρονομίες.

Σπρωξιές, σκουντήματα, κλοτσιές, έκαναν εκείνους που παρακολουθούσαν το σκηνικό να προσπαθήσουν να μεσολαβήσουν. Ομως ήταν τόση η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι που γρήγορα οπισθοχώρησαν και προτίμησαν να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Τα τηλεφωνήματα στην Αμεση Δράση έγιναν και σε λίγα λεπτά περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο. Αυτό που ακολούθησε σε καμία περίπτωση δεν το περίμεναν οι αστυνομικοί, αφού στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν τα πνεύματα έπεσαν και οι ίδιοι θύματα της βιαιότητας της κοπέλας.

Βίαιη προσαγωγή

Το μοντέλο επιτέθηκε εναντίον τους, βρίζοντας και χτυπώντας τους, με αποτέλεσμα τα όργανα της τάξης να προχωρήσουν σε βίαιη προσαγωγή. Οταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να την οδηγήσουν στο περιπολικό και εν συνεχεία στο αστυνομικό τμήμα, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.

Σαν «λυσσασμένο» θεριό κρεμάστηκε από πάνω τους, γρατσουνώντας και δαγκώνοντάς τους. Μάλιστα, επειδή τους έπιασε εξ απροόπτου, κατάφερε σημαντικά τραύματα στους αστυνομικούς, οι οποίοι που έφτασαν λίγο αργότερα αιμόφυρτοι στο τμήμα.

Εκεί, το ζευγάρι παρέμεινε για κάποιες ώρες, ενώ σταδιακά και συνειδητοποιώντας το άσχημο μπλέξιμο που θα έχει με τον νόμο, το μοντέλο άρχισε να μετανοεί για τη στάση του και να ζητά συγγνώμη από τους αστυνομικούς.

Εκείνοι, βλέποντας ότι η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια και ύστερα από κάποιες τυπικές διαδικασίες που ακολούθησαν συμφώνησαν να συγχωρήσουν το μοντέλο δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. 
Τότε, την άφησαν να φύγει και έκπληκτοι παρακολούθησαν το ζευγάρι να φεύγει από το τμήμα χεράκι χεράκι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου