2.9.16

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το τμήμα Κιάτο - Κόρινθος! Προχωρά η Ολυμπία Οδός

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Κιάτου για να εγκαινιάσει το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, από το Κιάτο έως την Αρχαία Κόρινθο που δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία. 
 
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και υπηρεσιακούς παράγοντες για την εξέλιξη των έργων στην Ολυμπία Οδό και στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις τόσο για το έργο όσο και για τον πολύκροτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη σημερινή ημέρα για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, στην οποία αναφέρθηκε με τον χαρακτηρισμό αδικημένη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στη διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών, που ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

«Σε αυτό τον τόπο σταματά η ανομία και ασυδοσία» είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι πλέον είναι όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο και χαριτολογώντας πρόσθεσε: «Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας» διευκρινίζοντας πως αυτό δεν αφορά τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες (246 εκατ. ευρώ) θα διοχετευθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και πρόσθεσε ότι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο στη ΔΕΘ.

Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, λίγο πριν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητοδρόμου ερωτηθείσα για τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών είπε: «Καινούρια μέρα, καινούριο πεδίο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Καινούρια μέρα για την ενημέρωση που θέλουμε για τον ελληνικό λαό».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου