22.9.16

Πούλησαν ελπίδα ,καθαρότητα και Πατριωτισμό...

Η εξουσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  ήρθε ως φυσικό επακόλουθο καθώς ο κόσμος πίστεψε ότι θα «καθαρθεί» το πολιτικό τοπίο, θα φύγει το παλιό διαπλεκόμενο σύστημα, νέος αέρας θα φυσήξει στην Ελλάδα. 
Η επικοινωνιακή «επίθεση» του Τσίπρα πέρασε εύκολα, άλλωστε μεγάλη ευθύνη γι' αυτό έχουν και τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα.
 Και το ΠΑΣΟΚ με τις μίζες του και η ΝΔ με κάτι κουμπάρους και παρακούμπαρους συνέβαλαν στο να εγκατασταθεί το «καθεστώς Τσίπρα» στην Ελλάδα.
Και ήρθε η Αριστερο-Δεξιά. 
Σεινάμενη, κουνάμενη με το ηθικό της πλεονέκτημα ανά χείρας ήρθε να μας πουλήσει καθαρότητα, πατριωτισμό, αγωνία για τα λεφτά του κόσμου.
Όμως, το σύστημα Τσίπρα, με «νεκροθάφτη» τον Νίκο Παππά και ψάλτες τους Χρ. Σπίρτζη και Γ. Δραγασάκη, έχει αρχίσει να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. 
Έρχεται το τέλος τους, αφού πλέον ο κόσμος έχει καταλάβει με ποιους έχει να κάνει. 
Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και του κουμπάρου του Καλογρίτσα, Πάνου Καμμένου, δίνει δάνεια πάνω από 70 εκατ, στον επιχειρηματία, τον αφήνει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για τις άδειες, του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει τα βοσκοτόπια, σώνει και καλά θέλει να τον κάνει καναλάρχη, τότε τα ψωμιά της είναι πολύ λίγα.
Η Attica Bank είναι το τελειωτικό χτύπημα στο Μαξίμου και στον... εξαφανισμένο στη Νέα Υόρκη Νίκο Παππά που έστησε όλο αυτό το κόλπο. 
Αν και προκλητικός και από την Αμερική που βρίσκεται καλό θα είναι να το σκεφτεί και μαζί με τον πρωθυπουργό να μην πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.
Είναι σίγουρο ότι πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. 
Οι συμπτώσεις είναι πολλές αλλά «δένονται» μεταξύ τους. 
Για σκεφτείτε τι μας ήρθε στο μυαλό. 
Ο Καλογρίτσας, κολλητός με τον Π. Καμμένο (και με τον Σπίρτζη). 
Κολλητός στην παρέα και ο προφυλακισμένος για τους εκβιασμούς, Τάκης Μουσάς ο οποίος μάλιστα έχει ακόμη σύμβαση με την τράπεζα Αττικής αλλά δεν ξέρουμε αν πληρώνεται ακόμη. 
Μαζί στην παλιοπαρέα και ο μακαρίτης πλέον εκδότης της Ακρόπολης Τάκης Μαυρίκος. 
Και όλα τα κόλπα να γίνονται με την τράπεζα στη μέση. 
Πόσο ακόμη πίστευαν ότι θα το έκαναν;
 Ήρθε ο SSM, ήρθε ο... ανεξέλεγκτος Στουρνάρας και τώρα όλα βγαίνουν στο φως. 
Άλλοι στο χώμα... περιέργως, άλλοι στα κάγκελα, κι άλλοι να ετοιμάζονται. 
Το σίγουρο είναι, όπως γράψαμε πρόσφατα, ότι ο Καλογρίτσας είναι θέμα ημερών να εκπέσει από τον διαγωνισμό, ο Παππάς να μας αποχαιρετήσει και η κυβέρνηση να μετρήσει τις μέρες ή τις εβδομάδες που θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί.
 Διότι δεν πάει άλλο.
 Περούκα στη Δημοκρατία δεν μπορεί να βάλουν αυτοί. 
Τιμητές της πατρίδας μας δεν μπορούν να γίνουν τα νεοαριστερά λαμόγια και οι κόκκινοι νταβατζήδες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου