25.8.16

Νέα γυναικεία «τρέλα» - Ενισχυμένο στήθος για… μία ημέρα με μια ένεση!


stithos1

Ζηλεύεις τον τρόπο που οι άνδρες κοιτούσαν πάντα το πληθωρικό στήθος της Πάμελα Άντερσον και τους έτρεχαν τα «σάλια»;
Ε λοιπόν, μπορείς και εσύ να αισθανθείς πρωταγωνίστρια του Baywatch έστω και αν το «παραμύθι» σου γίνει πραγματικότητα για μόλις 24 ώρες!
Χρειάζονται μόνο 20 λεπτά από το χρόνο σου και περίπου 2.000 ως 3.000 ευρώ για το στήθος των ονείρων σου που «ξεφουσκώνει» έπειτα από μία ημέρα…
Γιατί μόλις το ρολόι χτυπήσει… μεσάνυχτα αυτό δεν θα γίνει κολοκύθα, αλλά όπως πριν, και εσύ σαν σύγχρονη σταχτοπούτα θα έχεις μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες του!
Ο διάσημος γιατρός Νόρμαν Ρόου προσφέρει αβυσσαλέο ντεκολτέ α λα Πάμελα σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, ενώ ήδη πολλές Νεοϋορκέζες «πετάγονται» για λίγα λεπτά στο ιατρείο του από όπου βγαίνουν ανανεωμένες και με πλούσια τα… ελέη.
Και όλα αυτά, χάρη σε μία πρωτοποριακή, αλλά ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη μέθοδο αυξητικής στήθους διάρκειας 24 ωρών!
Το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου «Breast-To-Go» είναι η ταχύτατη και άμεση αύξηση του στήθους, ενώ τα μειονεκτήματά της είναι η διάρκεια: το στήθος αρχίζει και ξεφουσκώνει λίγες ώρες αφότου «πρηστεί» και ο κίνδυνος για παρενέργειες στην περιοχή του μαστού.
«Πρόκειται για την τελευταία τρελή τάση ομορφιάς από τη Νέα Υόρκη, η οποία υπόσχεται πλούσιο στήθος σε... λίγες ώρες», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, συμπληρώνοντας: «Μετά από μία ημέρα, το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος».
Η διαδικασία διαρκεί συνολικά 20 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων ο γιατρός αρχικά αναισθητοποιεί τη θηλή με μία ένεση. Το στήθος «φουσκώνει» στο επιθυμητό μέγεθος χωρίς νυστέρι με την έγχυση αλατούχου διαλύματος σε διάφορα σημεία του.
Μετά από 24 ώρες, το σώμα έχει αποβάλει όλο το υγρό που είχε συσσωρευτεί και το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος. Αρχίζει ωστόσο και «ξεφουσκώνει» δώδεκα ώρες μετά το «πρήξιμο»…
Η μέθοδός του Ρόου είχε τέτοια επιτυχία που σκέφτεται πλέον να περάσει στο επόμενο στάδιο: στο «στήθος των διακοπών», προσφέροντας στις γυναίκες ενισχυμένο μπούστο για όσο διαρκούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές.
Και μπορεί για τον Ρόου να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς, ωστόσο ο Γερμανός πλαστικός χειρουργός Καθ Μπόργκες από το Φράιμπουργκ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την πρωτοποριακή μέθοδο:
«Η εισαγωγή φυσιολογικού ορού στον αδενικό ιστό εγκυμονεί κινδύνους όπως μόλυνση. Παράλληλα, το δέρμα τεντώνεται, κατά συνέπεια ενδέχεται να εμφανίσει ραγάδες. Ειδικά όταν η μέθοδος εφαρμοστεί αρκετές φορές. Το δέρμα μπορεί επίσης να κρεμάσει, αλλά και να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα μίας ψηφιακής ακτινογραφίας μαστού»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου