23.8.16

ΣΚΗΝΕΣ ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Τους έστειλε στο Νοσοκομείο !!! Επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΕΗ γιατί θα του έκοβαν το ρεύμα!

Επεισόδιο ,και μάλιστα  μεγάλης έκτασης με ξυλοδαρμό, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί , με πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και υπαλλήλους της ΔΕΗ που πήγαν να του κόψουν το ρεύμα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι εκτελώντας τις εντολές της υπηρεσίας  τους ,προχώρησαν στην διακοπή ρεύματος της  επιχείρησης  ενώ η εντολή αφορούσε την οικία  του επιχειρηματία, όταν αντιλήφθησαν το λάθος  τους επέστρεψαν για την επανασύνδεση του ρεύματος,  τότε ο καταστηματάρχης βλέποντας το συνεργείο της ΔΕΗ  να επιστρέφει  εξεμάνη και άρχισε να επιτίθεται στους υπαλλήλους προκαλώντας τους τραύματα .
 Οι δυο υπάλληλοι μεταφέρθηκαν  στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου τους  δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Να σημειώσουμε, ότι μέχρι στιγμής, επίσημη ενημέρωση για το συμβάν δε υπάρχει από την Αστυνομική Διεύθυνση  Ζακύνθου ή κάποια ανακοίνωση από τη ΔΕΗ για αυτό  και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι ανακοινώνουμε. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο το οποίο μαζί με το ιδιοκτήτη επιτέθηκαν στους υπαλλήλους της ΔΕΗ ενώ ήδη έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου