9.7.16

Γιατρίνα λήστεψε με μαγικό κόλπο τον εν διαστάσει σύζυγο της!

Ο «πόλεμος» του… ζευγαριού των γιατρών κατέληξε σε κλοπή χρηματοκιβωτίου!
Γαστρεντερολόγος, επίκουρος καθηγητής, εκείνος. Ωτορινολαρυγγολόγος εκείνη. 
Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και έντονη αντιπαράθεση.
Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η προσωπική διαμάχη θα έφθανε στην κλοπή 120.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο, με την βοήθεια κλειδαρά!
Η απίστευτη ιστορία ξεκινά τον Δεκέμβριο του 2015, όταν ο 50χρονος γιατρός καταγγέλλει την κλοπή του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του στην Αγ. Παρασκευή.
Μετά από έξι μήνες ερευνών οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνίασαν την υπόθεση, διαπιστώνοντας ότι δράστιδα της κλοπής είναι η 51χρονη εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.  
Από την προανάκριση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2015, η 51χρονη γιατρός επικοινώνησε με κλειδαρά που εξειδικεύεται σε διάνοιξη χρηματοκιβωτίων.
Ισχυρίστηκε στον κλειδαρά ότι είχε ξεχάσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της.
Το σπίτι ανήκε στον σύζυγό της, με τον οποίο εκείνη την χρονική περίοδο βρισκόταν σε διάσταση και δεν έμεναν μαζί αλλά είχε κρατήσει κλειδιά της οικίας.
Πράγματι ο ειδικός κλειδαράς πήγε στην διεύθυνση που του έδωσε η γιατρός, στην Αγ. Παρασκευή, και αφού εκείνος πείστηκε ότι η πελάτισσα ήταν ένοικος του διαμερίσματος και σύζυγος του ιδιοκτήτη, άνοιξε το πολύτιμο χρηματοκιβώτιο και έφυγε αφού έλαβε την αμοιβή του.
Η γιατρίνα, σύμφωνα με τον επίσης γιατρό, εν διαστάσει σύζυγο, είχε αφαιρέσει από το χρηματοκιβώτιο περίπου 120.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αφού συγκέντρωσαν το προανακριτικό υλικό και σχετικές καταθέσεις, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 52χρονης γυναίκας, για υφαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ο «πόλεμος» του ζευγαριού θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.




The Toc

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου